Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα συγκινητικό βίντεο με μια γυναίκα σε ζωολογικό κήπο, που δείχνει το νεογέννητο μωρό της σε μία μητέρα γορίλα και αυτή “γοητεύεται” από την εικόνα.

Η Emmelina Austin, μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, επισκέφτηκε τον ζωολογικό κήπο Franklin Park στη Βοστώνη, για να δείξει στο νεογέννητο γιο της Canyon διάφορα ζώα. Όταν όμως έφτασε στους γορίλες, η Emmelina, κατάλαβε πως μια μητέρα γορίλα λάτρεψε πολύ γρήγορα το μωρό της.

Η Emmelina, όταν αντιλήφθηκε πως η μητέρα γορίλα με το όνομα Kiki, κοιτούσε το μωρό της με στοργή, αποφάσισε να πλησιάσει κοντά στο τζάμι για να δει ποια θα ήταν η αντίδραση του ζώου.

Η Kiki στο βίντεο φαίνεται να γοητεύεται στην εικόνα του μικρού βρέφους, ενώ αρχίζει να χαϊδεύει το τζάμι σαν να θέλει να αγγίξει το μωρό. Στη συνέχεια, η Kiki, φέρνει κοντά στο τζάμι ένα από τα δικά της μικρά, τον Pablo, δείχνοντάς τον στην Emmelina.

Σύμφωνα με το Boston,το συγκινητικό βίντεο που τράβηξε ο σύζυγος της Emmelina, κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Youtube την Κυριακή και έχει ήδη περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές.

ΠΗΓΗ:https://www.news247.gr/