Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς σας ενημερώνει ότι προχώρησε στην Ίδρυση Τράπεζας Αίματος για τις ανάγκες των μελών του συλλόγου και τις οικογένειες αυτών, με αριθμό μητρώου 13825.

Ο σκοπός για τον οποίο προχωρήσαμε σε αυτή την ενέργεια είναι γιατί σαν χρόνια ασθενείς με μια σοβαρή ασθένεια που προκαλεί αναπηρία και κάνοντας ισχυρές θεραπείες, καθίσταται αδύνατο να είμαστε εθελοντές αιμοδότες. Λόγοι της φύσης της ασθένειας υπάρχει αυξημένη πιθανότητα κάποια στιγμή όλοι οι ασθενείς να χρειαστούν αίμα.

Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους και για να δώσουμε μια σπίθα σιγουριάς και αισιοδοξίας σε όλους τους ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση και στήριξη όλων. Με αλληλέγγυα λοιπόν πρωτίστως διάθεση, τόσο για το κοινωνικό σύνολο όσο και για τους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και αισθανόμενοι ευγνωμοσύνη τόσο σε παλιούς όσο και σε νέους εθελοντές αιμοδότες, ξεκινάμε την έναρξη αυτής της ανθρώπινης πράξης προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλλει στην αυτή κίνηση προς τον συνάνθρωπο.

Το τμήμα συνεργασίας με την τράπεζα αίματος μας είναι το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και η προσφορά γίνεται για τον “Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς»

Υπεύθυνος διαχειριστής είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του συλλόγου Πρόεδροι Αποστόλου Βερόνικα Στυλιανή τηλ: 24670 21441,6988162330.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.