Το ελληνικό ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Χαλκιδική ανακηρύχθηκε το καλύτερο all-inclusive στον κόσμο από το TripAdvisor.

Το ελληνικό ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Χαλκιδική ανακηρύχθηκε το καλύτερο all-inclusive στον κόσμο από το TripAdvisor.

Τα βραβεία Choice Traveller’s TripAdvisor πρόσφατα ονόμασαν ένα ελληνικό ξενοδοχείο ως το καλύτερο all-inclusive σε ολόκληρο τον κόσμο για το 2021.
Βραβείο απονεμήθηκε επίσης σε ένα δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, καθώς ψηφίστηκε ως το τρίτο καλύτερο ξενοδοχείο σε ολόκληρο τον κόσμο από ταξιδιώτες.

Τα βραβεία, τα οποία απονεμήθηκαν τον Ιανουάριο, θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα στον κλάδο, επειδή βασίζονται αποκλειστικά στην εμπειρία και τις αξιολογήσεις των πελατών – σε αντίθεση με άλλα βραβεία που συχνά αποφασίζονται σε γνώμες εμπειρογνωμόνων.

Τα βραβεία δόθηκαν σε δύο ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή για τη γραφική ομορφιά και τον πλούτο των τουριστικών ανέσεων.
Τα 19α ετήσια βραβεία ανακοινώθηκαν εγκαίρως για τις καλοκαιρινές κρατήσεις του 2021, καθώς τα ελληνικά ξενοδοχεία ανοίγουν σε ξένους τουρίστες μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά που οφείλεται στην πανδημία.

Το θέρετρο All-inclusive “Ikos Olivia” στη Χαλκιδική βραβεύτηκε ως το “Καλύτερο all-inclusive στον κόσμο” από το TripAdvisor

Το καλύτερο all-inclusive σε ολόκληρο τον κόσμο για το 2021 ήταν το Ikos Olivia, που βρίσκεται στη Γερακινή Χαλκιδικής. Το θέρετρο διαθέτει τέσσερις πισίνες, καθώς και πολλές επιλογές για φαγητό για τους επισκέπτες.

Το “Sani Dunes Resort”, επίσης στη Χαλκιδική, ανακηρύχθηκε το τρίτο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Διαθέτει πολλές πισίνες για την απόλαυση των επισκεπτών, καθώς και έξι γήπεδα τένις, και θεωρείται μια εξαιρετική επιλογή για μια ρομαντική απόδραση, καθώς τα παιδιά πρέπει να είναι 13 ετών και άνω για να μείνουν στο ξενοδοχείο.

Πηγή: olathessaloniki.com