Σάλος με τη δήλωση Λοβέρδου: «Ένας κακοποιητής μπορεί να είναι καλός πατέρας» -Συγνώμη ή διαγραφή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σάλος με τη δήλωση Λοβέρδου: «ένας κακοποιητής μπορεί να είναι καλός πατέρας» -Συγνώμη ή διαγραφή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια τοποθέτηση στη Βουλή, του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Λοβέρδου, για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει το ζήτημα της συνεπιμέλειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λοβέρδος, είπε: «Ο κακός σύζυγος δεν σημαίνει ότι είναι κακός γονέας» και για να στηρίξει τα λεγόμενά του πρόσθεσε ότι «μπορεί να χώρισα και να έχω πάθος εναντίον της γυναίκας μου αλλά να μην είμαι κακός πατέρας. Αντίστροφα μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Οι αντιδράσεις

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Ραγκούσης αντέδρασε αμέσως και είπε «μα είναι δυνατόν να λέει ο Γιάννης Λοβέρδος ότι είναι καλός πατέρας κάποιος που ξυλοφορτώνει την γυναίκα του; Θα περιμέναμε τα ανθρώπινα αντανακλαστικά της ΝΔ να τον φέρετε εδώ να ανακαλέσει ή να τον διαγράψετε. Τα ανέχεστε αυτά; Το θέμα δεν είναι δικό σας. Είναι στην ηγεσία της ΝΔ. Ή θα υποχρεώσετε τον κ. Λοβέρδο να έρθει εδώ στο κοινοβούλιο και να ζητήσει συγγνώμη ή να τον διαγράψετε. Εμείς το καθιστούμε σαφές. Αν δεν ανακαλέσει ζητώντας συγγνώμη και η ΝΔ δεν τον διαγράψει, εάν βεβαίως δεν πράξει το πρώτο, θα κινήσουμε όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο Κανονισμός της

aftodioikisi.gr