Photo of girlfriends on the rooftop, celebrating their friendship

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι όλοι οι φίλοι σου κινούνται γύρω από τα ίδια ζώδια; Ίσως είναι μια υπενθύμιση του σύμπαντος ότι η αστρολογική συμβατότητα δεν είναι ένα απλό θέμα. Τα ζώδια που είναι οι καλύτεροι φίλοι είναι θα λέγαμε και κοσμικοί σύντροφοι ψυχής και υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αστρολογικό σου χάρτη για να τους βρεις.

Η ευκολότερη μέθοδος; Να αναζητήσεις άτομα που έχουν το ίδιο αστρολογικό στοιχείο με εσένα. Τα ζώδια συνδέονται σε τέσσερις ομάδες των τριών, οι οποίες αναφέρονται κυρίως στην ιδιοσυγκρασία μας. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), ζώδια αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος ), και ζώδια νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς). Να θυμάσαι πως τα ζώδια του αέρα σχετίζονται καλά με τα ζώδια της φωτιάς, επειδή έχουν περισσότερη ενέργεια και εξωστρέφεια. Τα ζώδια της γης και του νερού είναι πιο ήρεμα και εσωστρεφή και ταιριάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Παρακάτω θα δεις τα τρία ζώδια που θα είναι οι καλύτεροι φίλοι για εσένα, ανάλογα με το δικό σου ζώδιο

Κριός: Υδροχόος, Λέων και Τοξότης

Ο Κριός μαγνητίζεται από τον Λέων και τον Τοξότη, και το αντίστροφο. Αυτά που κυρίως τους συνδέουν είναι η δράση, το πάθος και ο ενθουσιασμός. Ξέρουν να εμπνέουν ο ένας τον άλλον. Ταυτόχρονα, ο Υδροχόος ξέρει πώς να θαυμάζει έναν Κριό. Ο Υδροχόος είναι ακτιβιστής στην καρδιά και εμπνέεται από την ικανότητα του Κριού να είναι πάντα μέσα στην δράση. Ομοίως, ο Κριός λατρεύει και σέβεται ότι οι Υδροχόοι είναι τόσο προοδευτικοί.

Ταύρος: Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθείς

Ο Ταύρος και οι Ιχθείς έχουν έναν δεσμό που σχετίζεται με την αγάπη τους για συναίσθημα. Για τον Ταύρο, είναι το απτό συναίσθημα και η εκτίμηση των αισθήσεων και των απολαύσεων του φυσικού κόσμου. Για τους Ιχθείς, είναι ένα διαισθητικό συναίσθημα και είναι σε θέση να αισθανθούν ψυχικά τα συναισθήματα των άλλων. Ο Ταύρος αισθάνεται επίσης σαν στο σπίτι του με τον Αιγόκερω και τον Παρθένο. Εκτός από την αγάπη για την πρακτική τους φύση, η Ταύρος θαυμάζει θαυμάζει επίσης και το πόσο καλοί και ηθικοί είναι στην εργασία τους.

Δίδυμοι: Ζυγός, Υδροχόος και Κριός

Τα ζώδια του αέρα είναι διανοούμενα. Αλλά οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος είναι ίσως οι πιο έξυπνοι από τα ζώδια, με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Ο Δίδυμος είναι ένας γεννημένος ερευνητής που λατρεύει να εκφράζει τα ευρήματά του και ο Υδροχόος είναι ιδιοφυής. Ο οποίος συνήθως εφευρίσκει έννοιες και ιδέες που ξεπερνούν το μυαλό όλων. Ωστόσο, ο Δίδυμος αγαπάει και να κάνει μεγάλες, πολύωρες συζητήσεις με τον Ζυγό. Όταν ο Δίδυμος δεν θέλει να μιλά (σπάνια, αλλά συμβαίνει), θα βρει έναν καλό σύμμαχο στον Κριό. Ο Κριός ενεργεί τόσο γρήγορα όσο ο Δίδυμος σκέφτεται γρήγορα. Ο τέλειος συνδυασμός φίλων.

Καρκίνος: Σκορπιός, Ιχθείς και Ταύρος

Ο Καρκίνος λατρεύει να μαγειρεύει, να δημιουργεί άνετο περιβάλλον και να καλλιεργεί μια άνετη ζωή. Ο Ταύρος λατρεύει να είναι ο παραλήπτης αυτών των πραγμάτων. Αυτό το ζευγάρι φίλων μπορεί πραγματικά να περάσει όμορφες στιγμές ηρεμίας μαζί. Ομοίως, ο Ιχθύς και ο Σκορπιός πηγαίνουν στον Καρκίνο όταν θέλουν κάποιον να τους ακούσει.

Λέων: Τοξότης, Κριός και Ζυγός

Ο Λέων βασιλεύει ως κυβερνήτης των ζωδίων της φωτιάς. Ο Κριός ενεργεί σαν ο καλύτερος δημοσιογράφος, η Samantha Jones  που μπορεί να κάνει οτιδήποτε να συμβεί. Ο Τοξότης είναι ο σύμβουλος του Λέοντα, ο σοφός. Ο Κριός και ο Λέοντας μπορούν να ανταγωνίζονται για το επίκεντρο της προσοχής μερικές φορές. Και Ζυγός; Ο Ζυγός εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ως ο δικηγόρος του Λέοντα, έτοιμος να πολεμήσει για λογαριασμό του.

Παρθένος: Αιγόκερως, Ταύρος και Καρκίνος

Για άλλη μια φορά, ο Καρκίνος είναι ένας υπέροχος φίλος για ένα ζώδιο της Γης. Όταν ο Παρθένος έχει περάσει μια σκληρή μέρα δουλεύοντας και αναλύοντας υπερβολικά, ο Καρκίνος είναι εκεί να τον ξεκουράσει. Ο Παρθένος αγαπά τα ζώδια της Γης επειδή έχουν ισχυρή δύναμη. Ο Ταύρος μπορεί να ηρεμεί εύκολα τον Παρθένο και ο Αιγόκερως μπορεί να τους υπενθυμίζει ότι είναι πιο κοντά στους στόχους τους από ό,τι νομίζουν και να μην κολλάνε στις λεπτομέρειες.

Ζυγός: Υδροχόος, Δίδυμοι και Λέων

Για να ανακεφαλαιώσουμε, ο Ζυγός λατρεύει τα ζώδια του αέρα, επειδή μπορούν να συνομιλήσουν μαζί για διαφορετικές ιδέες. Οι Δίδυμοι προσφέρουν στον Ζυγό την ισορροπία που αναζητούν. Ο Υδροχόος, από την άλλη πλευρά, ενθαρρύνει τον Ζυγό να κοιτάει πάντα την μεγαλύτερη εικόνα έναντι «αυτής της πλευράς ή αυτής της πλευράς». Και ενώ ο Ζυγός ενεργεί ως δικηγόρος του Λέων, ο δεύτερος προσφέρει μια αίσθηση διασκέδασης και γοητείας στη ζωή του Ζυγού.

Σκορπιός: Καρκίνος, Ιχθείς και Παρθένος

Ο Σκορπιός εκτιμά το βάθος στις σχέσεις περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο. Η σχέση του με τους Ιχθείς και τον Καρκίνο το αντικατοπτρίζει αυτό. Δεν επιτρέπονται small talks εδώ. Ξέρουν πώς να μιλούν από την καρδιά και μπορούν να κάνουν βαθιές συνομιλίες. Επιπλέον, ο Παρθένος και ο Σκορπιός βρίσκουν ο ένας τον άλλον ελκυστικό. Ταυτόχρονα, ο Παρθένος προειδοποιεί τον Σκορπιό να εξετάσει τα πράγματα πιο σοβαρά πριν κάνει κάτι επικίνδυνο.

Τοξότης: Κριός, Λέων και Ζυγός

Στο τέλος της ημέρας, ο Κριός και ο Λέων χρειάζονται τον Τοξότη περισσότερο από ό,τι παραδέχονται. Και όπως ο Λέων, έτσι και ο Τοξότης ταιριάζει πολύ με τον Ζυγό. Ενώ ο Ζυγός μπορεί να κολλήσει προσπαθώντας να ισορροπήσει τα πράγματα στη ζωή του, ο Τοξότης μπορεί να λύσει τα προβλήματά του με μια απλή παρατήρηση.

Αιγόκερως: Παρθένος, Ταύρος και Σκορπιός

Ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον επειδή μοιράζονται την αγάπη για την εξουσία, με εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις. Ο Σκορπιός επιδιώκει τους στόχους του με μια υπόγεια προσέγγιση, έχοντας τη δυνατότητα να πετύχει αυτό που θέλει κατανοώντας τους άλλους σε βαθύ, ψυχολογικό επίπεδο. Ο Αιγόκερως εργάζεται εξίσου σκληρά για να ανέβει στην ιεραρχία με ευκολία. Όσο για τον Ταύρο και τον Παρθένο, κατανοούν τη σημασία των πρακτικών θεμάτων στη ζωή.

Υδροχόος: Ζυγός, Δίδυμοι και Τοξότης

Και πάλι, τα ζώδια του αέρα λατρεύουν να συσχετίζονται μεταξύ τους. Ο Τοξότης το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από όλους. Ως ο περιπλανώμενος και φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου, ο Τοξότης σχετίζεται με την σοφή εκδοχή του Υδροχόου. Και οι δύο μπορούν να μπουν σε υπαρξιακούς διαλόγους για ώρες.

Ιχθείς: Καρκίνος, Σκορπιός και Ταύρος

Ο Ιχθύς λατρεύει τον Ταύρο επειδή πάντα τον βοηθάει να παίρνει τις δύσκολες αποφάσεις. Ο Σκορπιός και οι Ιχθείς συνδέονται σκληρά για την αγάπη τους για το μυστικισμό. Και οι Ιχθείς με τον Καρκίνο συνδέονται με την ενσυναίσθηση, τη βαθιά κατανόηση του να γνωρίζουμε πώς αισθάνεται κάποιος. Γιατί τι είναι φιλία αν όχι αυτό;

You May Also Like

Δήμος Βοΐου: Πίστωση της Πάγιας Προκαταβολής στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

  Δήμος Βοΐου: Πίστωση της Πάγιας Προκαταβολής στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Σάτιρα, φαντασία, κέφι και χορός στο Αργείτικο Καρναβάλι που εντυπωσίασε για ακόμη μια χρονιά

Σάτιρα, φαντασία, κέφι και χορός στο Αργείτικο Καρναβάλι που εντυπωσίασε για ακόμη…

Δράσεις Κωνσταντινείδιου Βιβλιοθήκης Κορησού για το μήνα Μάιο

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων της Κωνσταντινείδιου Βιβλιοθήκης Κορησού για το μήνα…

ΕΦΚΑ Μισθωτών Καστοριάς: Ημερομηνίες πληρωμής δωρόσημου

Πληρωμή Δωρόσημου Β’ τετραμήνου 2017 στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: Εγγραφές στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Τμήμα «Επεξεργασία Γούνας».

Μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτέμβριου οι αιτήσεις

Αναβάθμιση και ενδυνάμωση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς

Αναβάθμιση και ενδυνάμωση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς

ΔΕΥΑΚ:Διακοπή υδροδότησης στην Υψηλή ζώνη της πόλης της Καστοριάς

ΔΕΥΑΚ:Διακοπή υδροδότησης στην Υψηλή ζώνη της πόλης της Καστοριάς