“Παραβίασε το στοπ και σκότωσε το γιο μου”, λέει στο newsit.gr η μητέρα του 22χρονου Βασίλη Μαλαματά που άφησε την τελευταία του πνοή λίγα μέτρα μακριά από το στρατόπεδο που υπηρετούσε, στην περιοχή της Νέας Μεσήμβριας στη Θεσσαλονίκη.

Το νήμα της ζωής του νεαρού άνδρα κόπηκε άδικα και πρόωρα με τους γονείς του αλλά και τους φίλους του να έχουν βυθιστεί στην θλίψη και τον πόνο. Ο Βασίλης, ένα παιδί γεμάτο ζωή και όνειρα, έφυγε με τη μηχανή του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το σπίτι του στην Σταυρούπολη με προορισμό το στρατόπεδο που υπηρετούσε στη Νέα Μεσήμβρια του νομού Θεσσαλονίκης.

Η μοίρα, όμως, του επιφύλαξε το πιο άσχημο παιχνίδι. Το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη με τη μηχανή του το βράδυ της 29ης Μαΐου, έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή. Η μηχανή του συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 59χρονος άνδρας. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο Βασίλης Μαλαματάς τραυματίστηκε θανάσιμα.

“Ο γιος μου υπηρετούσε στο στρατό. Το Σάββατο ήταν στο σπίτι μας και στις 20:10 έφυγε χαρούμενος να επιστρέψει στο στρατόπεδο. Ήταν ήρεμος, ο πατέρας του προσφέρθηκε να τον πάει αυτός με το αυτοκίνητο μας, άλλα ο γιος μας ήθελε να πάει μόνος του”, λέει στο newsit.gr με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του Βασίλη, Όλγα Μαλαματά, και προσθέτει: “Στις 20:40 μας πήρε τηλέφωνο ο λοχαγός του και μας ενημέρωσε ότι το παιδί μας είχε θανατηφόρο τροχαίο. Το τροχαίο έγινε σε διασταύρωση στο κέντρο της Νέας Μεσήμβριας με τον οδηγό του αυτοκινήτου που σκότωσε το γιο μου, να έχει παραβιάσει το stop”.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, το σώμα του Βασίλη Μαλαματά έφυγε από τη μηχανή και χτύπησε σε μια κολώνα. “Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Ο γιος μου ήταν πολύ προσεκτικός στην οδήγηση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί θα χαθούν κι άλλες ζωές”, αναφέρει με τρεμάμενη φωνή η Όλγα Μαλαματά.

 

Το βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα, το newsit.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο απεικονίζεται ο Κώστας Μαλαματάς να οδηγεί τη μηχανή του δύο με τρία δευτερόλεπτα πριν από την μοιραία σύγκρουση. Η εικόνα καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 -150 μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης. Ο 22χρονος κινείται με την μηχανή του με κατεύθυνση από τα δεξιά προς τα αριστερά, όπως βλέπετε στην οθόνη σας, χωρίς να προμηνύει τίποτα το τραγικό γεγονός που θα ακολουθούσε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ:https://www.newsit.gr/

You May Also Like

Ο Κοτζιάς προειδοποιεί: Εάν πάθουμε ζημιά στην Κύπρο θα πάθουμε ζημιά και σε Θράκη-Αιγαίο

Ο Κοτζιάς προειδοποιεί: Εάν πάθουμε ζημιά στην Κύπρο θα πάθουμε ζημιά και…

Στοιχεία-σοκ για τα νέα τροχαία στην Αττική: Ιλιγγιώδης ταχύτητα στην παραλιακή – Δεν φορούσαν κράνη στην Ομόνοια

Τέσσερις νεκροί στην άσφαλτο σε λίγες ώρες

Σε λειτουργία η πλατφόρμα easyagroexpo.gov.gr – Ψηφιοποιείται το εξαγωγικό εμπόριο ζώντων ζώων, προϊόντων ζωικής προέλευσης και ζωικών υποπροϊόντων προς τρίτες χώρες

  Σε λειτουργία η πλατφόρμα easyagroexpo.gov.gr – Ψηφιοποιείται το εξαγωγικό εμπόριο ζώντων ζώων, προϊόντων…

ΑΣΕΠ: Συνολικά 341 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού προανήγγειλε οι Φωτίου για τα Ιδρύματα Πρόνοιας

Το αργότερο μέχρι τα τέλη του Φεβρουάριου του 2019 θα γίνουν 341…

Μία στις τέσσερις Ελληνίδες άνω των 15 έχει βιώσει σωματική ή σεξουαλική βία

Μία στις τέσσερις Ελληνίδες άνω των 15 έχει βιώσει σωματική ή σεξουαλική…

Αγίου Πνεύματος 2018: Πότε «πέφτει», για ποιους είναι αργία;

Αγίου Πνεύματος 2018: Πότε «πέφτει», για ποιους είναι αργία;

Η παράταση του σχολικού έτους και το στοίχημα των Πανελλαδικών

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της παράτασης του σχολικού έτους αφήνει η κυβέρνηση, που…

Οι επενδύσεις που περιλαμβάνει το νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΔΕΗ, σε ορίζοντα τριετίας

Οι επενδύσεις που περιλαμβάνει το νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΔΕΗ, σε ορίζοντα…

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Ρύθμιση των οφειλών που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας, έως 72 δόσεις»

    ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Ρύθμιση των οφειλών που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο της…

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Φωτογραφίες από Καστοριανούς συμμετέχοντες

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Φωτογραφίες από Καστοριανούς συμμετέχοντες