Συγκινημένοι, ενθουσιασμένοι και με μια απίστευτη ευφορία και γαλήνη στην ψυχή μας είναι λίγα από αυτά που νιώθουμε για σένα αγαπημένη μας ΕΛΕΝΗ.

Πριν από μερικές μέρες πήρες μια μεγάλη απόφαση και έγινες ο ήρωας ενός μικρού παιδιού .

Ενός παιδιού που δεν γνωρίζεις,

Ενός παιδιού που δεν είναι από το στενό οικογενειακό ή φιλικό σου περιβάλλον,

Ενός παιδιού κάπου στον κόσμο, που είχε την ατυχία να νοσήσει σε τόσο μικρή ηλικία από μια μορφή λευχαιμίας.

Τυχερό όμως γιατί εσύ φρόντισες να ενημερωθείς σε μία από τις εκδηλώσεις  «ΦΤΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ»,

Τυχερό γιατί το ΚΕΔΜΟΠ ( Κέντρο Εθελοντών δοτών μυελού των οστών Πανεπιστημίου Πατρών )με τη σειρά του, σε τυποποίησε τόσο γρήγορα και έτσι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινες το φάρμακό του.

Τι υπέροχη απόφαση, τι μεγαλείο ψυχής για δωρεά μυελού των οστών, που όπως ξέρουμε είναι ανανεώσιμος από τον οργανισμό μας και όμως μπορεί να δώσει τόση ελπίδα ζωής, μια δεύτερη ευκαιρία με πολλές πιθανότητες θεραπείας σε ανθρώπους που πάσχουν .

ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Σ΄ ευχαριστούμε πολύ, γιατί επιβεβαίωσες τις κόρες μας Αγγελίνα και Αθήνα ότι ήταν τελικά ανεκτίμητη η προσπάθεια που ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο περίπου, να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν την περιοχή μας για τη δωρεά μυελού των οστών.

Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές να περιγράψουν αυτό που νιώθουμε για σένα . Δε σε γνωρίζουμε, όμως θεωρούμε και πιστεύουμε ότι είσαι μοναδική, γεμάτη συναισθήματα, περισσή αγάπη, αφάνταστη σεμνότητα, ευλογημένη εσύ και η οικογένεια σου.

Με την πράξη σου αυτή αφήνεις τεράστια κληρονομιά στα δύο παιδάκια σου, που μόνο κάποιοι που έχουν
ανάλογες εμπειρίες και από τις δύο πλευρές, μπορούν να εκτιμήσουν.

Τα κύτταρα σου, τα αρχέγονα κύτταρα ή κύτταρα μαμάδες όπως τα αποκαλούν οι επιστήμονες, βρίσκονται πια σε ένα μικρό παιδί.

Οι Προσευχές όλων μας ας στραφούν τώρα στο παιδάκι, που από την πλευρά του ξεκίνησε να δίνει το δικό του αγώνα να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του. Αυτό το ΠΑΣΧΑ σίγουρα θα είναι διαφορετικό για όλους μας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ναούμ και Ελευθερία Δίτσιου

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.