Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η Κέρκυρα από την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στην περιοχή της Δασιάς.

Το διπλό φονικό, που έγινε για ασήμαντη αφορμή, είχε ως αποτέλεσμα στη συνέχεια και την αυτοχειρία του δράστη, 67 ετών, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από γείτονες ως έντονα εσωστρεφής αλλά και νευρικός.

Όπως μεταδίδει σήμερα το corfutvnews, στο σπίτι του 67χρονου δράστη και αυτόχειρα φέρονται να εντοπίστηκαν τρία σημειώματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρώτο αφορούσε στην 60χρονη και τη μεταξύ τους σχέση, το δεύτερο στον 63χρονο και το τρίτο στην οικογένειά του και κυρίως στην κακή σχέση που είχε με τα παιδιά του.

Όπως έγινε γνωστό, ο 67χρονος είχε διαφορές με την 60χρονη σπιτονοικοκυρά του για τα ενοίκια, ενώ με τον 63χρονο άνδρα είχε ακόμα πιο ασήμαντες διαφωνίες για κάποια παρτέρια ή για τη… λάμπα που είχε βάλει στην αυλή της διπλανής οικίας που διέμενε. Οι καβγάδες τους ωστόσο ήταν διαρκείς.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη, τα δύο θύματα φέρονται να δέχθηκαν τους θανάσιμους πυροβολισμούς σχεδόν εξ επαφής.

«Πρόκειται για ένα συμβάν διπλής ανθρωποκτονίας. Χρησιμοποιήθηκε πυροβόλο όπλο, κυνηγετικού τύπου, και στη συνέχεια, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο δράστης αυτοχειριάστηκε. Όλα τα τραύματα είναι εξ επαφής, σχεδόν βραχυτάτης αποστάσεως, όσον αφορά τα θύματα. Προηγήθηκε η διπλή ανθρωποκτονία και ακολούθησε η αυτοχειρία. Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρουν τραύματα στο κεφάλι και ο δράστης εξ επαφής τραύμα στον θώρακα» δήλωσε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, ενώ, όπως είπε, «σημειώθηκε ένας τουλάχιστον πυροβολισμός σε κάθε θύμα και πολύ πιθανότατα ένα από τα θύματα να έχει δεχθεί και δεύτερο πυροβολισμό».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ερευνάται το ενδεχόμενο πρώτος να δολοφονήθηκε ο 63χρονος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, που διέμενε χρόνια στη Γαλλία, και μετά η 60χρονη Κερκυραία.

«Τα θύματα βρέθηκαν σε απόσταση 15 μέτρων το ένα από το άλλο, ενώ με βάση τα στοιχεία και την ιατροδικαστική, πρώτη, προσέγγιση φέρεται ότι υπήρχαν δόλος και πρόθεση να γραφτεί αυτή η τραγωδία» ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Αϊβατίδης.

Ο δράστης του φονικού
Ο δράστης του φονικού

Το κίνητρο ήταν οι οικονομικές διαφορές

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας νοίκιαζε διαμέρισμα στο διώροφο σπίτι της Κερκυραίας ιδιοκτήτριας, η οποία του έκανε έξωση, γεγονός που τον εξόργισε.

Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα το πρωί της Κυριακής, μετά από έντονο διαπληκτισμό, τη γυναίκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της.

Στην ίδια αυλή πυροβόλησε και σκότωσε και τον άνδρα που έμενε στον πρώτο όροφο και εν συνεχεία κλείστηκε στο σπίτι του δίνοντας τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

ΠΗΓΗ:https://www.zougla.gr/

You May Also Like

1.250.000 ευρώ για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

  1.250.000 ευρώ για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου της  Περιφερειακής Ενότητας…

Η θεολογική παράδοση της Κορησού μπορεί να συμβάλλει στον πνευματικό τουρισμό του Ν.Καστοριάς

Η θεολογική παράδοση της Κορησού μπορεί να συμβάλλει στον πνευματικό τουρισμό του…

Στην κούρσα για το Δήμο Καστοριάς ο Ιωάννης Κορεντσίδης!

  Τι δήλωσε ο κ. Κορεντσίδης σχετικά με τη διεκδίκηση του Δήμου;

Ἡ Ἑορτὴ τῶν Ἁγίων Προστατῶν τῆς Παιδείας Τριῶν Ἱεραρχῶν στὴν Καστοριά

Ἀμέσως μετά ἀκολούθησε σέ κέντρο δεξιώσεων ἡ κοπή βασιλόπιτας τῶν ἐκπαιδευτικῶν.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Συγχαρητήρια Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το Πανεπιστημιακό Οικονομικό Τμήμα Καστοριάς

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ (28/09-04/10)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για την περίοδο Πέμπτη 28/09 έως και Τετάρτη 04/10