Οριστικοί πίνακες κατάταξης για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης

ΟΑΕΔ – Cisco στην κυβερνοασφάλεια

 

Αναρτήθηκαν την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, οι οριστικοί πίνακες ωφελουμένων και αποκλειομένων του διαδικτυακού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων «Εισαγωγή στην Κυβερνοασφάλεια», κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr

 

Οι ωφελούμενοι οφείλουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα του Cisco Networking Academy, μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 23.59, ενώ η παρακολούθηση του προγράμματος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 30  ημερών από την ημερομηνία εγγραφής. Η ημερομηνία λήξης διαδικτυακών μαθημάτων και συνολικά του προγράμματος είναι 25 Ιουλίου 2021.

 

Ο ΟΑΕΔ θα αποστείλει άμεσα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στους 2.857 ωφελούμενους με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Cisco Networking Academy.

 

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής, προσφέρεται στα ελληνικά και παρέχεται δωρεάν από τη Cisco Hellas στον ΟΑΕΔ και στους ανέργους, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

Με την επιτυχή ολοκλήρωσή της, οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης αλλά και Ψηφιακό Πιστοποιητικό (Digital Badge) των γνώσεων και δεξιοτήτων που απέκτησαν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr

You May Also Like

Ο ΥπΑΑΤ Μ. Βορίδης στηρίζει εμπράκτως τον μελισσοκομικό κλάδο Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με κύριο γνώμονα την προώθηση και την ανάδειξη του κλάδου της μελισσοκομίας στη χώρα μας, υπέγραψε την απόφαση με την οποία ενεργοποιείται η δράση 1.1 «Λειτουργία Κέντρων Μελισσοκομίας» στο πλαίσιο υλοποίησης του Εθνικού Μελισσοκομικού Προγράμματος 2020 – 2022. Με τη συγκεκριμένη απόφαση στηρίζεται εμπράκτως η συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Μελισσοκομίας ανά τη χώρα και δια μέσου της παροχής χρηματοδότησης ύψους 2.700.000 με σκοπό την τεχνική στήριξη, ενημέρωση και εκπαίδευση των μελισσοκόμων και την αποτελεσματική υλοποίηση των δράσεων του Μελισσοκομικού Προγράμματος. Μέσω της υλοποίησης της εν λόγω δράσης έχει εδραιωθεί και λειτουργεί ένα άρτιο δίκτυο συμβούλων μελισσοκομίας, το οποίο καλύπτει όλη τη χώρα, με έμφαση σε περιοχές ιδιαίτερου μελισσοκομικού ενδιαφέροντος στελεχωμένο με επιστημονικό προσωπικό υψηλών προσόντων το οποίο διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της παραγωγής και της εμπορίας του μελιού. Δικαιούχοι για την υλοποίηση της δράσης 1.1 είναι αγροτικοί – μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί, αγροτικές εταιρικές συμπράξεις που έχουν και μέλη μελισσοκόμους και οργανώσεις εκπροσώπησης του μελισσοκομικού τομέα (μελισσοκομικοί σύλλογοι). Ο κ. Βορίδης επισημαίνει ότι το ελληνικό μέλι συνιστά ένα ιδιαίτερα σημαντικό προϊόν το οποίο προάγει διεθνώς την εξαιρετική ποιότητα των ελληνικών αγαθών της πατρίδας μας και υπογραμμίζει ότι το Υπουργείο θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή στήριξη στην κατεύθυνση της ανάδειξης και προώθησης των μοναδικών προϊόντων της πατρίδας μας όπως το μοναδικό ελληνικό μέλι.

Ο ΥπΑΑΤ Μ. Βορίδης στηρίζει εμπράκτως τον μελισσοκομικό κλάδο

Σούπερ Μάρκετ: Ποια προϊόντα θα πωλούν από Δευτέρα – Τι προσέχουμε

Σούπερ Μάρκετ: Ποια προϊόντα θα πωλούν από Δευτέρα – Τι προσέχουμε

Ξεκινάει η υποβολής αιτήσεων για τη λήψη των 800 ευρώ για τους οικοδόμους, δασεργάτες κ.ά. λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Ξεκινάει η υποβολής αιτήσεων για τη λήψη των 800 ευρώ για τους…

Οργισμένη ανάρτηση από Άδωνι Γεωργιάδη: «Φτάνει με τα αίσχη, αν είναι δυνατό ότι χτύπησα τη σύζυγό μου»

«Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα την σύζυγο μου»

Ποιοι θα πρέπει να πληρώσουν χαράτσι 113 ευρώ για το δίπλωμα οδήγησης

Ποιοι θα πρέπει να πληρώσουν χαράτσι 113 ευρώ για το δίπλωμα οδήγησης

Υπουργείο Οικονομικών: Ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται έκπτωση ενοικίου 80%

Table of Contents Hide Υπουργείο Οικονομικών: Ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται έκπτωση ενοικίου 80%Η…

Ξέσπασμα Μπέου: «Να γίνω Κασσελάκης, να μιλάω στον πληθυντικό και να φοράω μαντηλάκι και γραβάτα;»

Εγώ στη ζωή μου, είμαι αληθινός, αν υπάρχει κάμερα μπροστά, θα βρίσω, δεν κρατιέμαι

Κούγιας: Αν δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, θα παρατήσω τη δικηγορία

«Είμαι κατηγορηματικός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αθωωθεί»,- Η καταδίκη της «είναι σκάνδαλο και δικαστική πλάνη»

Διευρύνονται οι δικαιούχοι των 800 ευρώ – Η νέα απόφαση

Διευρύνονται οι δικαιούχοι των 800 ευρώ – Η νέα απόφαση

Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας: «Η ελληνική σημαία από την Κυριακή και έως την απόσυρση της Συμφωνίας»

Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας: «Η ελληνική σημαία από την…