Η κοπέλα στο δικαστήριο είπε «δε θέλω να θυμάμαι, ντρέπομαι να πω, αν θυμηθώ ο μπαμπάς μου θα μείνει στη φυλακή»

Στη φυλακή θα παραμείνει ο 59χρονος – σήμερα – από την Ευρυτανία, που επί τρία σχεδόν χρόνια ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης και με νοητική υστέρηση κόρη του, καθώς το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας που εκδίκασε την υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό, τον έκρινε ομόφωνα ένοχο σύμφωνα με το κατηγορητήριο και του επέβαλε οκτώ χρόνια ποινής κάθειρξης, όπως και στο ΜΟΔ Λαμίας, μην αναγνωρίζοντας κανέναν ελαφρυντικό.

Ο «πατέρας» κατηγορούνταν για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνηση ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ΄ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το Δικαστήριο ζήτησε απαντήσεις απέναντι στα όσα φριχτά περιγράφονταν στην δικογραφία, με τον «πατέρα» να υποχρεώνει το ανήλικο κοριτσάκι του να παρακολουθεί μαζί του ερωτικές ταινίες και στη συνέχεια να το βάζει να κάνει στριπτίζ πριν προχωρήσει σε ακόμη πιο ανατριχιαστικές πράξεις.

Η νεαρή κοπέλα που παραβρέθηκε στο δικαστήριο μαζί με τους συνοδούς του Κέντρου στη Λαμία όπου φιλοξενείται, στις ερωτήσεις που δέχθηκε είπε ότι «δε θέλω να θυμάμαι, ντρέπομαι να πω, αν θυμηθώ ο μπαμπάς μου θα μείνει στη φυλακή», προσθέτοντας με την αθωότητά της ότι «είμαι 22 ετών, τον Ιούνιο είχα τα γενέθλια μου. Είμαι έξυπνη, είμαι χαμογελαστή…».

Στις παραπάνω φράσεις στάθηκε και η Εισαγγελέας της έδρας Ολυμπία Παπακώστα – Γάκη, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα κορίτσι που επικοινωνεί άριστα με το περιβάλλον και από όσα είπε είναι βέβαιη ότι συντελέστηκαν οι κακουργηματικές πράξεις.

Από την άλλη ο 59χρονος αρνήθηκε κάθε κατηγορία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ακούμπησα ποτέ το παιδί» και ότι «το παιδί δεν έχει πειραχτεί από μένα», ενώ οι απαντήσεις του δεν έπεισαν ούτε ως προς το σκέλος για το πως βρέθηκαν οι ερωτικές ταινίες στο σπίτι του. Στήριξε την απολογία του στη φιλοσοφία μιας σκευωρίας που έστησε ο κουνιάδος του μαζί με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς.

Ομοίως τα αδέρφια του κατηγορούμενου υποστήριξαν για σκευωρία από τον αδερφό της μητέρας της μικρής ο οποίος έχει βάλει στο μάτι την περιουσία.

Στο κομμάτι αυτό και σύμφωνα με την κατάθεση του κουνιάδου του κατηγορουμένου, μεγάλο μέρος της περιουσίας που άνηκε στην αδερφή του, πουλήθηκε από τον 59χρονο και έμεινε μόνο ένα σπίτι σε περιοχή της Βοιωτίας, όπου διέμεναν πριν ανέβουν στην Ευρυτανία. Ο ίδιος τότε είχε ζητήσει από την Εισαγγελία στη Θήβα να ελέγξει την κατάσταση στην οποία ζούσε η ανιψιά του και δεν γνώριζε κάτι σχετικά με τα όσα ανατριχιαστικά είδαν αργότερα το φως της δημοσιότητας.

Με την ποινή κάθειρξης που του επιβλήθηκε, ο 59χρονος θα περάσει σχεδόν πέντε χρόνια στη φυλακή (τα 3/5 της ποινής), υπολογίζοντας και τα όσα έχει εκτίσει μέχρι σήμερα από το Φεβρουάριο του 2020. 

You May Also Like

Τέξας: Παιδόφιλος αυτοκτόνησε στο δικαστήριο πίνοντας νιτρώδες νάτριο

Καταδικασμένος παιδόφιλος κατανάλωσε νιτρώδες νάτριο μέσα στη δικαστική αίθουσα

Πρόστιμο 300 ευρώ και σύλληψη 15χρονου γιατί πήγε στον φούρνο του χωρίς να στείλει SMS

Πρόστιμο 300 ευρώ και σύλληψη 15χρονου γιατί πήγε στον φούρνο του χωρίς…

Επεισόδια Ν. Σμύρνη: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο

Επεισόδια Ν. Σμύρνη: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο

Τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα υποβολής αιτημάτων πληρωμής για τα Σχέδια Βελτίωσης

  Τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα υποβολής αιτημάτων πληρωμής για τα Σχέδια…

Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, με δικά τους λόγια

Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, με δικά τους λόγια

Κορωνοϊός: Ερχεται το φάρμακο για τον Covid‑19 τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ερχεται το φάρμακο για τον Covid‑19 τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα

Ισπανία: Αστυνομικός σκύλος-ρομπότ ξεκίνησε περιπολίες στη Μάλαγα

Ο σκύλος-ρομπότ σχεδιάστηκε για να συνδράμει το έργο των αστυνομικών

Αναβάθμιση της Λειτουργίας των Στρατιωτικών Εργοστασίων του Στρατού Ξηράς

Αναβάθμιση της Λειτουργίας των Στρατιωτικών Εργοστασίων του Στρατού Ξηράς

Κατάρτιση εκατοντάδων εργαζομένων ανά την Ελλάδα στη δημοσιογραφία και την ηλεκτρονική επικοινωνία από τον ΣΗΠΕ

Κατάρτιση εκατοντάδων εργαζομένων ανά την Ελλάδα στη δημοσιογραφία και την ηλεκτρονική επικοινωνία…

Ένταξη των άνεργων θυμάτων της εμπορίας ανθρώπων στο πρόγραμμα απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων του ΟΑΕΔ

Ένταξη των άνεργων θυμάτων της εμπορίας ανθρώπων στο πρόγραμμα απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών…