Απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς Ανέστη Αγγελή  με θέμα «Απαγόρευση και ρύθμιση της κυκλοφορίας»

 Ο Δήμαρχος Καστοριάς έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3542/2007 «Περί ΚΟΚ»
  2. Την ανάγκη λειτουργίας της παραδοσιακής εμποροπανήγυρις «Νυφοπάζαρο», της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς.
  3. Την υπ΄αριθμ. 12/17 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας.

Και αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση οχημάτων και πολιτών:

Αποφασίζει

  1. Aπό την έναρξη της Λαϊκής Αγοράς της Μεγάλης Τετάρτης (12-4-2017 και ώρα 7.30π.μ.), έως και το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (13-4-2017).

Α) Την απαγόρευση κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού  Αθανασίου Διάκου από το ύψος της οδού Γραβιάς έως και τη συμβολή της οδού Αβέρωφ. Η πρόσβαση στο υπόλοιπο τμήμα της οδού Αθ. Διάκου θα γίνεται μέσω της οδού Αβέρωφ.

Κατ΄εξαίρεση επιτρέπεται η φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων στα παρακείμενα καταστήματα, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επίσης για το ανωτέρω χρονικό διάστημα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων για το τμήμα της οδού Αθανασίου Διάκου (από Γραβιάς έως Αβέρωφ) που θα διεξαχθεί η εμποροπανήγυρις.

Β) Τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στην περιοχή λειτουργίας της παραδοσιακής εμποροπανήγυρις «Νυφοπάζαρο», της  Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, με την τοποθέτηση πινακίδων ρύθμισης.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.