Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα βρίσκεται μια έξυπνη γυναίκα: Ποια είναι η Γελένα Τζόκοβιτς, το στήριγμα του Τζόκοβιτς που μιλάει 17 γλώσσες.

Το τουρνουά τένις του Roland Garros στο Παρίσι ολοκληρώθηκε με τη νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος λύγισε μπροστά στην εμπειρία του διάσημου Σέρβου παίκτη.

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού, είδαμε τη 34χρονη σύζυγο του Νόβακ, Γελένα Τζόκοβιτς να καρδιοχτυπά στις κερκίδες του σταδίου, αφού αρχικά ο αγαπημένος έχανε από τον Έλληνα παίκτη.

Τελικά, ο Τζόκοβιτς ανέτρεψε το παιχνίδι και κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Jelena Djokovic

Ποια είναι η Γιελένα Τζόκοβιτς;

Η Γιελένα Τζόκοβιτς – πρώην Ρίστιτς – είναι σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Ιούλιο του 2014.

Οι δυο τους υπήρξαν συμμαθητές και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά όταν πήγαιναν γυμνάσιο.

Jelena Djokovic

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2005 και από τότε η καριέρα του Νόβακ εκτοξεύθηκε.

Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013.

jelena Djokovic

Ο γιος τους Στέφαν γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και ο Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε ότι έγινε πατέρας ξανά τρία χρόνια αργότερα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η κόρη τους Τάρα γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, με την Γελένα να απουσιάζει αισθητά από τις κερκίδες για να υποστηρίξει τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια του Wimbledon τον ίδιο χρόνο.

jelena Djokovic

Μιλάει 17 γλώσσες

Η Γελένα είναι επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και διευθύντρια του “Ιδρύματος Novak Djokovic”, μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Έχει τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο και για τη συμβολή της στην κοινωνία. Ακόμα είναι ιδρύτρια μιας εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ, της “Jelena Ristic Consulting” ενώ είχε επίσης μια σύντομη καριέρα ως μοντέλο.

Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και είναι πολύγλωσση, αφού μιλάει 17 γλώσσες, ενώ έχει ταλέντο στο γράψιμο και λατρεύει τα ζώα.

Εκτός από όλα αυτά, είναι μια τρυφερή μητέρα των δύο όμορφων παιδιών τους και παραμένει η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Νόβακ.

jelena Djokovic

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Γελένα μοιράζεται τα αγαπημένα της στιγμιότυπα με τον σύζυγό της και όχι μόνο…

Jelena Djokovic

 

Jelena Djokovic

 

Jelena Djokovic

 

Jelena Djokovic

Το Ιδρυμα Novak Djokovic, βοηθά τα παιδιά στη Σερβία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους βελτιώνοντας το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας.

jelena Djokovic

Στη Σερβία, το ζεύγος Τζόκοβιτς είναι εξαιρετικά δημοφιλές όχι μόνο λόγω των επιτυχιών του Νόβακ στο τένις, αλλά και για τη φιλανθρωπική τους δράση.

Δείτε παρακάτω μια συνέντευξη της Γελένα σε εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης.

 

 

ΠΗΓΗ:https://www.thetoc.gr/