Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις… προ των πυλών, η ΕΛ.ΑΣ κοντά στον δολοφόνο της Καρολάιν

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα, στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σήμερα το μνημόσυνο της άτυχης μητέρας, σε στενό κύκλο στην Αλόννησο.

Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ίσως είναι θέμα χρόνου η διαλεύκανση της υπόθεσης και η σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας, χωρίς να αποκλείεται το κίνητρο της ενέργειας να είναι ίσως διαφορετικό από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Μετά από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, καθώς και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα.

Τα νέα αυτά ευρήματα, σε συνδυασμό με άλλες ενδείξεις που είχε η ΕΛ.ΑΣ, δίνουν απάντηση στα 20 ερωτήματα (τουλάχιστον…) που είχαν διατυπωθεί «γιατί οι άγνωστοι ληστές που είχαν προχωρήσει στην επιδρομή στο σπίτι δεν αφήσαν οποιοδήποτε ίχνος, δεν υπήρχε καταγραφή από οποιαδήποτε κάμερα της άφιξης ή της αναχώρησής τους, δεν πήραν ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά των θυμάτων τους και άλλα».

Παράλληλα, φέρεται να δίνουν απάντηση στο ερώτημα γιατί ο δράστης έφραξε μέχρι θανάτου τη μύτη και το στόμα, της άτυχης Καρολάιν ενώ θα μπορούσε να την οδηγήσει στην λιποθυμία ώστε να την αδρανοποιήσει. Επιπλέον, δίνεται απάντηση στο ερώτημα για πόσο χρόνο είχε λιποθυμήσει ο 32χρονος πιλότος, αλλά και στην ακρίβεια στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού.

Τέλος, δεν θεωρείται ότι έχουν κάποια σχέση με το συμβάν στα Γλυκά Νερά άλλες παρόμοιες επιθέσεις σε σπίτια στην Αττική, ενώ φέρεται να αποδίδεται νέο ενδιαφέρον στην κατάθεση της ψυχολόγου του ζευγαριού που είχε δοθεί τα πρώτα 24ωρα, μετά την δολοφονία της Καρολάιν.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρθηκαν στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, η ΕΛΑΣ έχει στο «μικροσκόπιο» τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι θεωρείται πιθανό να διέφυγαν στη γειτονική χώρα.

dikaiologitika.gr