“Εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, γι΄ αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές”, υποστήριξε.

Λεπτομέρειες από τη ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του φαίνεται πως «αντέγραψε» ο σύζυγος και καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να κατασκευάσει το άλλοθί του και να «πλάσει» την ιστορία του για το τι συνέβη τη μοιραία εκείνη νύχτα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο εκπαιδευτής του πιλότου, ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας μαζί με τη γυναίκα του στο σπίτι τους στο Αλεποχώρι, αναφέρθηκε στα κοινά σημεία που διαπίστωσε σε όσα είχε βιώσει αυτός και σε όσα υποστήριζε ο 32χρονος.
Ο πιλότος αγκάλιασε τη μητέρα της Καρολάιν πριν τον πάρουν από την Αλόννησο και της είπε: Πάω να αναγνωρίσω έναν ύποπτο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.06.2021

«Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», ανέφερε ο πιλότος – εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί λεπτομέρειες της εφιαλτικής εμπειρίας του.
Ήταν οι ίδιες που χρησιμοποίησε ο σύζυγος της Καρολάιν για να παραπλανήσει τις Αρχές…
«Εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, γι΄ αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές», πρόσθεσε ο εκπαιδευτής, τη γυναίκα του οποίου είχαν τραυματίσει οι ληστές.
Συνεχίζοντας, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του 32χρονου πιλότου, στάθηκε στην περιγραφή του «αρχηγού», η οποία επίσης έμοιαζε.
«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια», είπε.
Αναφερόμενος, τέλος, στο «θέατρο» που έπαιζε και στη δημόσια συμπεριφορά του συζύγου της Καρολάιν, ο εκπαιδευτής είπε χαρακτηριστικά ότι “όλοι στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών τον θεωρούσαν γιό τους” και έπεσαν από τα σύννεφα.