Ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα αντάλλαξε με τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης  Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος κατά τη διάρκεια της   επίσκεψής του στο χώρο. Είδε από κοντά όλους τους ηλικιωμένους που βρίσκονται στο ίδρυμα και συνομίλησε με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου κα Παράσχου Βασιλική για τα προβλήματά τους, ενώ εξέφρασε την βούληση της Περιφέρειας για στήριξη  του σημαντικού έργου που παρέχουν  στους συνανθρώπους μας.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς. Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Θεόδωρος Μυλωνάς μαζί με την Δ/νρια του Νομικού Προσώπου Μαρία Παπαδοπούλου και την τμηματάρχη του ΚΑΠΗ Μελλίδου Ελένη όπου συζήτησαν για θέματα που τους απασχολούν.

Έπειτα ο κ. Αδαμόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών & Εμπόρων Πολιτών Λαϊκών  Αγορών Νομού Καστοριάς Κωτανίδη Σάββα και υπηρεσιακούς παράγοντες πήγε στη Λαϊκή αγορά και αντάλλαξε ευχές με παραγωγούς και πολίτες της περιοχής.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.