Η οικογένειά του πιλότου θα μπορεί να βλέπει το παιδί 5 μέρες το μήνα μόνο στην Αλόννησο

Αφαιρείται προσωρινά η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον 33χρονο πατέρα της και η επιμέλεια της ανατίθεται στην οικογένεια της μητέρας της Καρολάιν.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων έκλεβε την συγκεκριμένη απόφαση έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης της μικρής. Ο σχετικός φάκελος θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Η οικογένειά του προφυλακισμένου πιλότου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10:00-14:00, στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη, μέσα στο ίδιο διάστημα, να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbeast.gr/

You May Also Like

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ως τέλος Ιουλίου οι εκκρεμότητες των εξισωτικών αποζημιώσεων (2012-2014)

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με το agronews.gr,  προγραμματίζει ο ΟΠΕΚΕΠΕ…

ΟΑΕΔ: 6.136 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν το Α΄ τρίμηνο μέσω των προγραμμάτων απασχόλησης του ΟΑΕΔ, σημειώνοντας σημαντική αύξηση

Table of Contents Hide  ΟΑΕΔ: 6.136 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν το Α΄…

Οι τρεις όροι του Ανδρουλάκη για να μπει σε κυβέρνηση συνεργασίας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σκιαγράφησε το πρόσωπο που θα προτείνει ως πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας

Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο 48ωρο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Σειρά συσκέψεων για το άνοιγμα του αεροδρομίου «Μακεδονία» από 15/6 στις πτήσεις εξωτερικού και για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο

Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο 48ωρο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Σειρά συσκέψεων για…

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής σε όλα τα Ταμεία

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής σε όλα τα Ταμεία

Ο ΥπΑΑΤ Μ. Βορίδης στηρίζει εμπράκτως τον μελισσοκομικό κλάδο Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με κύριο γνώμονα την προώθηση και την ανάδειξη του κλάδου της μελισσοκομίας στη χώρα μας, υπέγραψε την απόφαση με την οποία ενεργοποιείται η δράση 1.1 «Λειτουργία Κέντρων Μελισσοκομίας» στο πλαίσιο υλοποίησης του Εθνικού Μελισσοκομικού Προγράμματος 2020 – 2022. Με τη συγκεκριμένη απόφαση στηρίζεται εμπράκτως η συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Μελισσοκομίας ανά τη χώρα και δια μέσου της παροχής χρηματοδότησης ύψους 2.700.000 με σκοπό την τεχνική στήριξη, ενημέρωση και εκπαίδευση των μελισσοκόμων και την αποτελεσματική υλοποίηση των δράσεων του Μελισσοκομικού Προγράμματος. Μέσω της υλοποίησης της εν λόγω δράσης έχει εδραιωθεί και λειτουργεί ένα άρτιο δίκτυο συμβούλων μελισσοκομίας, το οποίο καλύπτει όλη τη χώρα, με έμφαση σε περιοχές ιδιαίτερου μελισσοκομικού ενδιαφέροντος στελεχωμένο με επιστημονικό προσωπικό υψηλών προσόντων το οποίο διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της παραγωγής και της εμπορίας του μελιού. Δικαιούχοι για την υλοποίηση της δράσης 1.1 είναι αγροτικοί – μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί, αγροτικές εταιρικές συμπράξεις που έχουν και μέλη μελισσοκόμους και οργανώσεις εκπροσώπησης του μελισσοκομικού τομέα (μελισσοκομικοί σύλλογοι). Ο κ. Βορίδης επισημαίνει ότι το ελληνικό μέλι συνιστά ένα ιδιαίτερα σημαντικό προϊόν το οποίο προάγει διεθνώς την εξαιρετική ποιότητα των ελληνικών αγαθών της πατρίδας μας και υπογραμμίζει ότι το Υπουργείο θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή στήριξη στην κατεύθυνση της ανάδειξης και προώθησης των μοναδικών προϊόντων της πατρίδας μας όπως το μοναδικό ελληνικό μέλι.

Ο ΥπΑΑΤ Μ. Βορίδης στηρίζει εμπράκτως τον μελισσοκομικό κλάδο

Πρωτοφανής απόφαση στις Σέρρες: Στη φυλακή για 40 ημέρες αρνητής της μάσκας

Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο Σερρών. Η απόφαση ήταν να…

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ: Διαδικτυακή Εκδήλωση για την Επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ: Διαδικτυακή Εκδήλωση για την Επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα

Καθορίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις χρηματοδότησης των δημοτικών καταφυγίων, με στόχο τη διασφάλιση της φροντίδας των αδέσποτων ζώων

Καθορίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις χρηματοδότησης των δημοτικών καταφυγίων, με στόχο…

Αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που λήγουν από τις 18 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου 2020

Αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που λήγουν από τις 18 Μαρτίου…