Η νεαρή τουρίστρια όπως όλα δείχνουν έκανε ένα λάθος που της κόστισε τη ζωή

Aσχημο τέλος για την 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια, Βιολέτ Γκιγκανό, είχε η πεζοπορία στο Ελαφονήσι της Κρήτης καθώς οι αρχές την εντόπισαν νεκρή την Πέμπτη 1η Ιουλίου, έπειτα από έρευνες ημερών. Η νεαρή τουρίστρια όπως όλα δείχνουν έκανε ένα λάθος, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο.

Κρήτη: Το μοιραίο λάθος της Γαλλίδας

Η νεαρή κοπέλα έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην παραλία του Κριού, όπου στάθμευσε το όχημά της και μέσω ενός μονοπατιού κατευθύνθηκε προς το Ελαφονήσι. Εκεί ήταν και τα τελευταία σημάδια ζωής, καθώς επικοινώνησε με τους γονείς της, ενώ στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής. Δυστυχώς, όμως, σε μια διασταύρωση του μονοπατιού πήρε τη λάθος κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να χάσει τον προσανατολισμό της και να οδηγηθεί σε άλλο σημείο.

Η επικρατέστερη εκτίμηση για τον τρόπο που πέθανε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του flashnews.gr, δεν είναι ότι έπεσε στη χαράδρα, αλλά ότι η άτυχη κοπέλα, έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της.

Τις ημέρες εκείνες επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 29χρονη ούσα αποπροσανατολισμένη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καύσωνα, εξαντλήθηκε και χάθηκε. Εξετάζεται δηλαδή ότι ίσως η κοπέλα έχασε πλέον τις δυνάμεις της και αυτό την οδήγησε στη μοιραία κατάληξη.

Να σημειωθεί ότι το σώμα της λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν αυτές τις ημέρες βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Στις 21 Ιουνίου η Βιολέτ έρχεται στα Χανιά μόνη της για ολιγοήμερες διακοπές. Νοικιάζει ένα αυτοκίνητο και πηγαίνει σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της. Στη συνέχεια αρχίζει να κάνει βόλτες στην ευρύτερη περιοχή για να απολαύσει τα τοπία. Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο όπου ήξερε ότι διέμενε η 29χρονη νοσοκόμα αλλά δεν είχε δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Μάλιστα, η ίδια είχε κανονίσει να φύγει στις 28 Ιουνίου, ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της. Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας.

Οι γονείς της ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες με την σειρά τους ενημέρωσαν τις ελληνικές και δόθηκε το σήμα για έναρξη των ερευνών στις οποίες συμμετείχαν πυροσβέστες από την Κίσαμο, αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες. Δυστυχώς, όταν τα σωστικά συνεργεία την εντόπισαν, ήταν ήδη πλέον πολύ αργά.

ΠΗΓΗ:https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που…

Δήλωση Προέδρου ΕΣΕΕ, Β. Κορκίδη για τον φετινό πασχαλινό τζίρο

Δήλωση Προέδρου ΕΣΕΕ, Β. Κορκίδη για τον φετινό πασχαλινό τζίρο

45 και 47 ετών οι άντρες του δυστυχήματος στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου – Έσπασε το συρματόσχοινο από το καλάθι με το οποίο μετάφεραν υλικά στον πύργο ψύξης – Ανακοινώσεις Σωματείων

Δύο εργαζόμενοι στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Αγ. Δημητρίου, 45 και 47 ετών,…

Κατά 50% Ολοκληρωμένος ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου

O Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο του…

Από τις 20 Μαΐου ο νέος μειωμένος ΦΠΑ. Ποια προϊόντα και υπηρεσίες αφορά

Από τις 20 Μαΐου ο νέος μειωμένος ΦΠΑ. Ποια προϊόντα και υπηρεσίες…

Τουρισμός για όλους: Αύριο η νέα κλήρωση για 125.000 vouchers

Αύριο, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, θα γίνει η νέα κλήρωση του Προγράμματος “Τουρισμός…

ΟΑΕΔ -Κοινωφελής εργασία: Εκδόθηκε η ΚΥΑ για 8.933 προσλήψεις ανέργων σε δήμους

ΟΑΕΔ -Κοινωφελής εργασία: Εκδόθηκε η ΚΥΑ για 8.933 προσλήψεις ανέργων σε δήμους

Β. Κορέα: Εκτόξευση και διηπειρωτικού πυραύλου – Διεθνής κατακραυγή

Νέες στρατιωτικές προκλήσεις του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ την Πέμπτη Η Βόρεια Κορέα…