Εκατομμύρια προβολές και likes συγκεντρώνουν οι αναρτήσεις των διεθνών celebrities που επισκέπτονται την Ελλάδα

Σε σημαντικό εργαλείο για τον ελληνικό Τουρισμό εξελίσσονται οι αναρτήσεις των διασήμων για το ελληνικό καλοκαίρι, καθώς εν μέσω πανδημίας και με τα γνωστά προβλήματα στις μετακινήσεις, διαφημίζουν την Ελλάδα σαν τον ιδανικό τόπο διακοπών.

Το τελευταίο διάστημα έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας διασημότητες όπως ο ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ, ο θρύλος του NBA Έρβιν “Μάτζικ” Τζόνσον και η πιο διάσημη fashion blogger και μια από τις πιο εμβληματικές influencer η Ιταλίδα Κιάρα Φεράνι. Τα ποσταρίσματά τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γίνονται viral μέσα σε λίγες ώρες και δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως μέσα από αυτές γίνεται η καλύτερη τουριστική διαφήμιση για τη χώρα μας.

Μόνο ο Τζάστιν Μπίμπερ που απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά, έχει στο Instagram 180 εκατ. ακόλουθους. Κάθε ανάρτηση που έχει κάνει μέχρι στιγμής από κάποιο σοκάκι της Μυκόνου ή από κάποιο ταβερνάκι της Μήλου έχει συγκεντρώσει από 1 εκατ. έως 2 εκατ. likes, ενώ όπως αντιλαμβάνεστε το κοινό που θα έχει δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι πολύ περισσότερο.

Αν και θα περίμενε κανείς ο δημοφιλής καλλιτέχνης να φωτογραφίζεται σε γνωστά κλαμπ και κοσμικά στέκια, ο ίδιος έχει επιλέξει ένα λιτό τρόπο να περάσει τον χρόνο του στη χώρα, επισκεπτόμενος γραφικά χωριουδάκια και ερημικές παραλίες και να ανεβάζει φωτογραφίες από άγνωστες σε πολύ κόσμο γωνιές του Αιγαίου.

Όπως αυτή από τη Μήλο, όπου κάθεται σε ένα υπόστεγο όπου αφήνουν οι ψαράδες τις βάρκες τους και όπως έγινε γνωστό εκεί γεύτηκε φάβα και γαριδάκι μαζί με έναν 70χρονο ψαρά. Έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά: “Αυτό το μέρος μοιάζει βγαλμένο από ξεκάθαρο όνειρο”.

Στο πλευρό του μάλιστα έχει και την σύζυγό του και μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ, η οποία έχει 35,7 εκατ. ακόλουθους στο Instagram. Τελευταία στάση τους ήταν η Πάρος, όπου απόλαυσαν το φαγητό τους δοκιμάζοντας παραδοσιακά εδέσματα σε μία γραφική ταβέρνα της Νάουσας.

Η κοσμοπολίτικη Ελλάδα

Αντίθετα, η Κιάρα Φεράνι που ήρθε για επαγγελματικούς στην Ελλάδα, ανέδειξε μέσα από τις φωτογραφίες της την πιο κοσμοπολίτικη πλευρά της Ελλάδας. Η διάσημη fashion blogger και επιχειρηματίας επισκέφτηκε την Αθήνα και διέμεινε στον Αστέρα Βουλιαγμένης, από όπου ανέβασε εντυπωσιακά ποσταρίσματα μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το μέρος και το φαγητό.

Η εκατομμυριούχος που εγκατέλειψε τις σπουδές στη Νομική και έγινε πάμπλουτη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, έχει 24 εκατομμύρια followers με τις αναρτήσεις της από την Ελλάδα να παίρνουν φωτιά. Μάλιστα προκάλεσε σεισμό στα Social Media, όταν ανέβασε δύο γυμνές της φωτογραφίες, η μια από πισίνα όπου κάνει μπάνιο το βράδυ και η άλλη από τον ντους της σουίτας της.

Οι πόζες της από τους χώρους του ξενοδοχείου και τις κοντινές παραλίες έγιναν ανάρπαστες καθώς συγκέντρωσαν η κάθε μια πάνω από 500.000 likes.

“Τρίποντο” στη διαφήμιση της Ελλάδας

Μαγεμένος με την ομορφιά της Ελλάδας είναι και “Μάτζικ” Τζόνσον και δεν το κρύβει στις δημοφιλείς του αναρτήσεις του. Ο θρύλος του NBA και των Los Angeles Lakers κάνει διακοπές στα Επτάνησα και δεν σταματά να διαφημίζει τις ομορφιές των νησιών.

Αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτεται, ο Μάτζικ Τζόνσον παραδέχεται ανοιχτά ότι περνάει υπέροχα: “Πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Ελλάδα. Σήμερα η Κούκι κι εγώ επισκεφθήκαμε ένα μοναστήρι που χτίστηκε το 1770 και ένα ξωκλήσι σε ένα νησί, προσβάσιμο μόνο με βάρκα, όπου ο κόσμος μπορεί να έρθει για να παντρευτεί” γράφει στη λεζάντα μιας ανάρτησής του.

Ο θρύλος του NBA ανεβάζει όχι μόνο βίντεο από την υπέροχη θέα που απολαμβάνει στον πρωινό του περίπατο, αλλά και φωτογραφίες από τα λαχταριστά πιάτα που δοκιμάζει, όπως ένα πεντανόστιμο ψάρι που του σέρβιραν στην Κέρκυρα.

 

Πλέον ο Μάτζικ Τζόνσον είναι 61 ετών και δεν έμεινε μόνο στις ομορφιές της Κέρκυρας. Επισκέφθηκε και την Ιθάκη, παρέα με την αγαπημένη του σύζυγο Κούκι. Τα πολύχρωμα σπίτια του νησιού, αλλά και το εσωτερικό ενός ναού του προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση, και τα απαθανάτισε με την κάμερά του.

Οι παραπάνω αστέρες του παγκοσμίου στερεώματος δεν είναι οι μόνοι που έχουν επισκεφτεί ή σκοπεύουν να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα. Η Τζένιφερ Λόπεζ αναμένεται να έρθει τον Αύγουστο ενώ και γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Ριχάντ Μαχρέζ βρίσκονται ήδη στη Μύκονο. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα γυρίζονται κινηματογραφικές παραγωγές με κορυφαίους ηθοποιούς όπως ο Αντόνιο Μπαντέρας και ο Ντάνιελ Γκρεγκ. Η χώρα μας λοιπόν μετατρέπεται σε όλος έλξης μέσα από τις αναρτήσεις των top celebrities στα Social Media.

ΠΗΓΗ:https://www.thetoc.gr/

You May Also Like

Γιώργος Καπουτζίδης στον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;

Γιώργος Καπουτζίδης στον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα…

«Κυριάκο, θέλω να ανοίξεις τα σχολεία» – Το σημείωμα του μικρού Νικόλα στον πρωθυπουργό που έγινε viral

«Κυριάκο, θέλω να ανοίξεις τα σχολεία» – Το σημείωμα του μικρού Νικόλα…

Χρήστος Δημόπουλος: Από τον Παναγιωτάκη με τα ακάρεα, στον Γιωργάκη τον νυχτερίδα, ο δημοσιογράφος γίνεται ένα με τα παιδιά

Χρήστος Δημόπουλος: Από τον Παναγιωτάκη με τα ακάρεα, στον Γιωργάκη τον νυχτερίδα,…

Συνάντηση μοτοσικλετιστών στο Διδυμότειχο

Βραβεύτηκε ο γηραιότερος ενεργός μοτοσικλετιστής της περιοχής

Έξαλλος πολίτης για την φωτιά στο Σχηματάρι: «Οι μόνοι που βοήθησαν ήταν Αφγανοί και τσιγγανόπουλα»

Ξέσπασε στην κάμερα του Open ένας πολίτης στο Σχηματάρι για την βοήθεια…

30 πρωτοποριακά συστήματα απολύμανσης του αέρα από τον SARS-Cov-2 παραχωρεί ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής σε νοσοκομεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης

30 πρωτοποριακά συστήματα απολύμανσης του αέρα από τον SARS-Cov-2 παραχωρεί ο ΙΣΑ…

Στην κορυφή της Ευρώπης μαθητές από το Ηράκλειο για το υποβρύχιο που κατασκεύασαν

Απέσπασαν πανηγυρικά βραβείο στο διαγωνισμό Future League στο Βερολίνο, για την βιωσιμότητα φτιάχνοντας ένα μικρό υποβρύχιο

Επίδομα 780 ευρώ σε όλες τις μη μισθωτές μητέρες. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Επίδομα 780 ευρώ σε όλες τις μη μισθωτές μητέρες. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Γεωργιάδης: Σημαντική αύξηση των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα και το 2022

Η χώρα, όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, είναι μεταξύ των πρώτων χωρών…

Demo: Επένδυση 356 εκατ. ευρώ καθιστά την Ελλάδα κόμβο παραγωγής πρώτων υλών

Demo: Επένδυση 356 εκατ. ευρώ καθιστά την Ελλάδα κόμβο παραγωγής πρώτων υλών