Για τα όσα έλαβαν μέρος στο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη της Γαλατάσαραϊ μίλησε ο Αρντά Τουράν κάνοντας λόγο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το φιλικό του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ ακυρώθηκε μετά τα όσα έγιναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τις ελληνικές αρχές να μην επιτρέπουν στην αποστολή της Γαλατάσαραϊ την είσοδο στην Ελλάδα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό αν δεν ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας.

Για το θέμα αυτό μίλησε στον τουρκικό Τύπο ο διεθνής άσος της «τσιμ μπομ», Αρντά Τουράν, κάνοντας λόγο για παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ο αρχηγός της Γαλατά τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς ζήσαμε καταστάσεις που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι πήραμε κάθε προφύλαξη και όλα τα τεστ PCR ήταν αρνητικά.

Η συμπεριφορά των ελληνικών αρχών ήταν ιδιαίτερα ασεβείς. Ένα φιλικό παιχνίδι υποτίθεται πως είναι φιλικό αλλά αυτό δεν συνέβη. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε φιλόξενοι σε όποιον έρχεται στην πατρίδα μας.

Οι περισσότεροι από τους μισούς είχαν ανέβει στο λεωφορείο αλλά μας κάλεσαν πίσω. Δεν βάζουμε την υγεία κανενός σε πρόβλημα. Τα όσα έγιναν ήταν θλιβερά».

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr/