Όπλα, σφαίρες, στρατιωτικές εξαρτύσεις, χλιδή και… φιλοσοφικά αποφθέγματα είναι μερικά από τα στοιχεία που συναντά κανείς στο προφίλ του το οποίο από την στιγμή της σύλληψής του έχει κατακλυστεί από υβριστικά σχόλια χρηστών.

Ιδιαίτερα ενεργός στα σόσιαλ μίντια ήταν ο αστυνομικός – μαστροπός που συνελήφθη για την υπόθεση κακοποίησης της 18χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Όπλα, σφαίρες, στρατιωτικές εξαρτύσεις, χλιδή και… φιλοσοφικά αποφθέγματα είναι μερικά από τα στοιχεία που συναντά κανείς στο προφίλ του το οποίο από την στιγμή της σύλληψής του έχει κατακλυστεί από υβριστικά σχόλια χρηστών.

Ο ίδιος έδειχνε τις προτιμήσεις του στην ακριβή ζωή ανεβάζοντας φωτογραφίες με σαμπάνιες ενώ σε άλλες δημοσιεύσεις του έκρυβε τις αρρωστημένες πράξεις του, παρουσιάζοντας έναν άλλον εαυτό μέσω σχολίων υπέρ των… ταλαιπωρημένων γυναικών!

Ωστόσο την… αγάπη του προς τις ερωτικές ταινίες γνωστής εταιρείας παραγωγής, την έδειχνε δημόσια.

Νέες αποκαλύψεις

Ολοένα νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης της 18χρονης από τον αστυνομικό-μαστροπό στην Ηλιούπολη, όπου -όπως φαίνεται- από πίσω κρύβεται ένα οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος της 18χρονης Αντωνία Λεγάκη ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο αστυνομικός είχε σπάσει το κινητό της κοπέλας, για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν.

Η νομικός αναφέρθηκε όχι μόνο σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.

Επιβεβαιώνοντας αρχικά ότι, η μητέρα της 18χρονης δεν ήξερε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της, η κ. Λεγάκη, είπε ότι εκείνος «στο πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε, της είχε απαγορεύσει να πει οτιδήποτε».

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, «έχει κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους μέλη του». Διευκρίνισε ωστόσο ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

Επανέλαβε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες, «η μία εκ των οποίων έχει μιλήσει με μένα με περισσότερα στοιχεία για άτομα», είπε, αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του και τόνισε ότι, «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες» πρόσθεσε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι έχει την πληροφορία ότι, όταν απελευθερώθηκε η 18χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δεν θέλει ακόμα να μιλήσει».

Η ίδια κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δεν θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».

Μία ακόμα σύλληψη για την υπόθεση της 18χρονης

Εν τω μεταξύ, μετά τον αστυνομικό και τον πατέρα της κοπέλας στην Ηλιούπολη, συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ένα ακόμη άτομο, που εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο εισαγγελέα. Στη συνέχεια, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται επίσης για εμπορία ανθρώπων.

ΠΗΓΗ:https://newpost.gr/