«Πολιτιστικές – περιπατητικές διαδρομές στο Μαγικό Βουνό του Γράμμου»

Την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:30,  στον χώρο του River Party Νεστορίου θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση με  τίτλο «Πολιτιστικές – περιπατητικές διαδρομές στο Μαγικό Βουνό του Γράμμου» και με τίτλο της Πράξης “ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ” Ακρωνύμιο : Cult2Routes , στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg Ελλάδα – Αλβανία.

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εκδήλωση όπου θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος Interreg Ελλάδα – Αλβανία.  Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ολοκληρώνεται το προαναφερόμενο πρόγραμμα για τον Δήμο Νεστορίου.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος λίγες ώρες πριν από την έναρξη των εκδηλώσεων προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις «Το εν λόγω πρόγραμμα εγκρίθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και υλοποιήθηκε τώρα. Πραγματικά χρειάστηκε πολλή δουλειά για την υλοποίησή του. Προκειμένου να ολοκληρωθεί, η συμμετοχή του Δήμου Νεστορίου ήταν έντονη».

Παράλληλα ο κ. Γκοσλιόπουλος ενημέρωσε πως  μέσω του προγράμματος δημιουργήθηκαν πέντε μονοπάτια στον Δήμο Νεστορίου, τα οποία χαρτογραφήθηκαν και εν συνεχεία θα σημανθούν και θα δημιουργηθεί μια νέα  εφαρμογή για το κινητό η οποία θα εμπεριέχει πολλές πληροφορίες για αυτά, αλλά και πληροφορίες  γενικού ενδιαφέροντος.

Επιπρόσθετα μέσα σε αυτό το πλαίσιο  πραγματοποιήθηκε η χαρτογράφηση ακόμα 30 χιλιομέτρων στο χωριό Γράμμος τα οποία θα σημανθούν και αυτά,  προκειμένου να υπάρξει  μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου, επεσήμανε επίσης πως μέσω του προγράμματος έγινε η κατάρτιση του στρατηγικού σχεδίου για τον τουρισμό στην περιοχή «Ήταν μια ομαδική δουλειά και η συμβολή του Δήμου ήταν καθοριστική. Χρειάστηκαν πληροφορίες, σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα».

Η αναλυτική παρουσίαση θα γίνει στον χώρο του River Party Νεστορίου την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 από τον κ. Γκοσλιόπουλο στο πλαίσιο της εκδήλωσης  «Πολιτιστικές – περιπατητικές διαδρομές στο Μαγικό Βουνό του Γράμμου».

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

You May Also Like

Δήμος Γρεβενών: Πολύ Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Δήμος Γρεβενών: Πολύ Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Στη ενημερωτική συνάντηση του ΕΒΕ Καστοριάς η Μαρία Αντωνίου

Στη ενημερωτική συνάντηση του ΕΒΕ Καστοριάς η Μαρία Αντωνίου

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου η 28η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καστοριάς

Την Τετάρτη  5  Ιουλίου 2017 και ώρα 14:00 μ.μ στο Δημοτικό Κατάστημα…

Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό: «Προϋπολογισμός Ζουρλομανδύας, ο τελευταίος της κυβέρνησης ΣΡΙΖΑΝΕΛ»

Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό: «Προϋπολογισμός…

Η Παραδοσιακή χορωδία “Αθ.Χριστοπουλος” στην 13η Χορωδιακή Συνάντηση (Βίντεο)

«Πόση δύναμη έχει η παραδοσιακή μας μουσική!»

Στο ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού ο Σεβ.Μητροπολίτης Καστοριάς κυριος Καλλίνικος για την κοπή της Βασιλόπιτας

Οι Τυχεροί Μαθητές μαζί με τον Μητροπολίτη Καστοριάς 

Έρχεται το καταξιωμένο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, τέλη Μαρτίου στην Καστοριά

Έρχεται το καταξιωμένο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, τέλη Μαρτίου στην Καστοριά

Τηλεοπτικό σήμα με επιδότηση εξοπλισμού σε «λευκές» περιοχές. Ποιες περιοχές της Π.Ε. Καστοριάς εντάσσονται στη δράση;

Τηλεοπτικό σήμα με επιδότηση εξοπλισμού σε «λευκές» περιοχές. Ποιες περιοχές της Π.Ε.…