Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την πόλη μας να υποδεχόμαστε για ακόμη μια χρονιά στην Καστοριά τη διοργάνωση των λαϊκών αγώνων δρόμου «Run Greece – Τρέχω στην Ελλάδα». 

Ένα αθλητικό γεγονός που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τόσο οι κάτοικοι της Περιφερειακής μας Ενότητας όσο και οι επισκέπτες της.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στέκονται πάντοτε αρωγοί σε τέτοιες διοργανώσεις που προάγουν κορυφαίες αξίες αθλητισμού και πολιτισμού, διδάσκουν ήθος και συμβάλλουν στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των ανθρώπων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διοργανωτές της εκδήλωσης και σε όλους όσους θα λάβουν μέρος φέτος, υπενθυμίζοντας πως το ενδιαφέρον δεν εντοπίζεται στη νίκη αλλά στη συμμετοχή, την ηθική επιβράβευση της προσπάθειας, στην ανιδιοτελή προσφορά και στην αλληλεγγύη.

Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής



Καλωσορίζουμε για μια ακόμα χρονιά στον Δήμο Καστοριάς τον επιτυχημένο θεσμό του RUN GREECE που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2017. Το ενδιαφέρον με το οποίο αγκάλιασαν οι Έλληνες αυτή την αθλητική δράση είναι πρωτοφανές.

Αυτή η μορφή του μαζικού αθλητισμού, που συνδυάζει το αθλητικό πνεύμα με την ευγενή άμιλλα, είναι ένα από τα σπάνια παραδείγματα εθελοντισμού και συνεργασίας των βασικών φορέων και θεσμών της τοπικής κοινωνίας μας.

Η Καστοριά έχει ήδη στο ενεργητικό της τρεις διοργανώσεις αγώνων δρόμου “RUN GREECE”, ενώ το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου αποδεικνύει την ανάγκη του να αλλάξει τρόπο ζωής και να βάλει τον αθλητισμό στην καθημερινότητά του.

Η αθρόα συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας αλλά και πολλών φίλων επισκεπτών από όλη τη χώρα, αποτελούν θετικά σημάδια για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας.

Συμμετέχουμε λοιπόν, ως συνδιοργανωτές, στην πρωτοβουλία αυτή του ΣΕΓΑΣ ώστε να ενώσουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών οι οποίοι θα τρέξουν όχι για το έπαθλο αλλά για τη συμμετοχή.

Τέλος εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και ευχόμαστε ο θεσμός να εμπλουτιστεί στο μέλλον και με άλλες εκδηλώσεις που θα αναδεικνύουν τις σημαντικές αξίες του αθλητισμού, του πολιτισμού και της επίτευξης του στόχου.

Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος

 

Το RUN GREECE, ο αγωνιστικός θεσμός που ο ΣΕΓΑΣ έχει καθιερώσει από το 2013 σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε 7 πόλεις της Ελλάδας, πλησιάζει κάθε χρόνο το μεγάλο του στόχο. Παρακινεί όλο και περισσότερους να κάνουν το τρέξιμο μέρος της καθημερινότητάς τους. Να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό, καλύτερο τρόπο ζωής.

Ευχαριστώ θερμά τις Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές των πόλεων που φιλοξενούν τους αγώνες Run Greece για την εξαιρετική συνεργασία και την ένθερμη υποστήριξή τους.

Συγχαίρω τις Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ των περιοχών αυτών, τα Σωματεία του στίβου, τους τεχνικούς μας συμβούλους, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους στο ΣΕΓΑΣ  και την ομάδα της διοργάνωσης για την συνεπή και συνεχή προσπάθεια τους, που αποδίδει οργανωτικά και λειτουργικά έναν άρτιο αγώνα, με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για όλους τους δρομείς.

Καλώ όλες και όλους εσάς, να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού στην πόλη σας. Να χαρείτε τη συμμετοχή σας. Να τερματίσετε, όλες και όλοι, νικητές.

Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Μακεδονίας Δημήτριος Σαρρής     

                                                   

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

Το Run Greece αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση για την Ελλάδα, τη Δυτική Μακεδονία και την Καστοριά. Το Run Greece δεν είναι ένα απλό αθλητικό γεγονός, αλλά μια μοναδική στιγμή για την προώθηση του αθλητισμού, της προσφοράς και της προβολής της περιοχής και της Περιφέρειάς μας. Ένα γεγονός που τιμά την ιστορικότητα και την ομορφιά του τόπου. Ένα γεγονός που αναδεικνύει τον Εθελοντισμό και τις κυρίαρχες αξίες της Κοινωνίας και της Πατρίδας μας. Για τους λόγους αυτούς, όλοι οι Δυτικομακεδόνες αλλά και οι κάτοικοι του Νομού Καστοριάς έχουν αγκαλιάσει την εκδήλωση αυτή, όπως αποδεικνύεται από την κινητοποίηση και τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών και αθλητών αλλά και πολυάριθμη παρουσία φίλαθλου κοινού.

Στόχος της φετινής εκδήλωσης “Run Greece” ειναι να πετύχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή που θα αναδείξει τις κυρίαρχες αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού. Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους συνεισφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στη διοργάνωση αυτή. Τον κάθε συμμετέχοντα, μικρό μεγάλο, που με τη συμμετοχή του λαμπρύνει την εκδήλωση αλλά και καταθέτει τη θέλησή του να αγωνιστεί για κάτι καλύτερο. Τον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ , τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας δίνει την υπόσχεση για μία διοργάνωση αντάξια των προσδοκιών σας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Τα δάκρυα γεμίζουν θάλασσες, οι στιγμές αστέρια

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τη στιγμή που το μαχαίρι χώνεται βαθιά…

Β’ Εθνική Πινγκ – Πονγκ: Δυο νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Το Σάββατο 9/1/2016 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ανδρών…

Η αθλητική οικογένεια της χώρας μας προωθεί την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά, βασικές αξίες του αθλητισμού

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απέστειλε επιστολή προς τις Ομοσπονδίες και τις…

Ο Ναυτικός όμιλος Κοζάνης συγχαίρει την Αθανασία Νίκα

Το Σάββατο και την Κυριακή 10 και11 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στην Καστοριά το…

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καστοριάς για τις εκλογές σήμερα Δευτέρα 21-09-2020

  Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καστοριάς για τις εκλογές σήμερα Δευτέρα 21-09-2020

  Καταρτίστηκε ο κατάλογος αθλητών και αθλητριών  που θα προπονούνται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Καταρτίστηκε ο κατάλογος αθλητών και αθλητριών  που θα προπονούνται για τους Ολυμπιακούς…

Όλος ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για Διαμαντίδη

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αργύρης Πεδουλάκης και πολλά ακόμα μέλη της οικογένειας του μπασκετικού…

“Double Trouble”-Αποτελέσματα 1ου Ημιτελικού

Οι Αγώνες των Ομίλων ολοκληρώθηκαν και είμαστε στην Φάση των Ημιτελικών!

Φιλικοί Αγώνες Ακαδημιών: Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Φιλικοί Αγώνες Ακαδημιών: Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ