Η αντίδραση του καναλιού ήταν άμεση

η δουλειά της έχασε μια Γερμανίδα δημοσιογράφος την οποία απαθανάτισε η κάμερα να αλείφεται με λάσπες κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της να καταγράψει τις καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες στη χώρα.

Η 39χρονη, Sussana Ohlen, βρισκόταν στην πόλη Bad Munstereifel, ενώ πριν ξεκινήσει το ρεπορτάζ της, η κάμερα τη δείχνει να σκύβει και να παίρνει λάσπες από το έδαφος, τις οποίες και άλειψε πάνω στο πρόσωπό της.

Στο βίντεο φαίνεται η Susanna Ohlen με ένα μπλε πουκάμισο, καπέλο και μπότες, να σκύβει, να παίρνει τη λάσπη και να λερώνει τα ρούχα της. Στη συνέχεια το βίντεο τη δείχνει για δεύτερη φορά να σκύβει και να αλείφεται με λάσπη στο πρόσωπό της. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ακούγεται να γελάει, όπως επιστρέφει πίσω στους συνεργάτες της.

Η αντίδραση του καναλιού

Το κανάλι στο οποίο εργάζεται η γυναίκα, μετά το περιστατικό, εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση, εκφράζοντας την αντίρρησή του στην στάση της δημοσιογράφου.

«Η προσέγγιση της δημοσιογράφου μας, έρχεται σε αντίθεση με τις δημοσιογραφικές αρχές και τα δικά μας πρότυπα. Ως εκ τούτου, της δώσαμε άδεια απουσίας τη Δευτέρα, αφού ενημερωθήκαμε». Η Ohlen, εργαζόταν στο κανάλι RTL από το 2008 και παρουσίαζε μεταξύ άλλων το Good Evening RTL, το Good Morning Germany και το Point 12.

 

ΠΗΓΗ:https://www.ethnos.gr/