Σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο με σαφείς αιχμές για τη Βάνα Μπάρμπα, προέβη η Έλενα Ακρίτα, μετά την είδηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Προφυλακίστηκε ο Φιλιππίδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη» έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.

Να τονίσουμε πως πριν από περίπου δύο μήνες, η Βάνα Μπάρμπα είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν έγραψε στα social media: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια..».

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ υποστήριξε για άλλη μια φορά με σθένος τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Θυμίζουμε πως η απολογία του κωμικού ηθοποιού δόθηκε την Τρίτη υπό άκρα μυστικότητα στην 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζειαρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών ,αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βαρύνεται με την κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού σε βάρος μίας γυναίκας το 2008 και της απόπειρας βιασμού σε βάρος άλλων δύο γυναικών το 2010 και το 2014.