Είναι ο Βρετανός τενίστας Λίαμ Μπρόντι που κλέβει την παράσταση με την τεράστια προσωπογραφία του μυθικού ήρωα – Δέκα φωτογραφίες με τατουάζ κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στο Τόκιο

Το τατουάζ κάποτε ήταν ταμπού αλλά πλέον πολλοί αθλητές κάνουν χρήση είτε για να επισημάνουν μία σημαντική στιγμή στην καριέρα τους είτε για να καταγράψουν τις συμμετοχές τους στις διοργανώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων είτε για να εμπνέονται κατά τη διάρκεια της επίπονης πορείας τους.

Η γυμνάστρια Σάλον Όλστεν από τον Καναδά, εμφανίστηκε στο δοκό ισορροπίας κατά τη διάρκεια των γυναικείων καλλιτεχνικών προκριματικών γυμναστικής στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο την Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 στο Τόκιο. Στο ένα πόδι είχε τατουάζ με τις συμμετοχές της στο Τόκιο και στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο άλλο πόδι ένα πλατανόφυλλο σήμα κατατεθέν του Καναδά.

1.jpg
copyright AP / Natacha Pisarenko

Ο Ισπανός πυγμάχος Γκαμπριέλ Εσκομπάρ έχει στο δεξί μηρό ένα μεγάλο τατουάζ με πυγμαχική παράταση και στην κορυφή τον Ιησού Χριστό. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στον αγώνα του κόντρα στον Ισπανό κιρόγκα.

3.jpg
copyright AP / φωτογράφος Buda Mendes

 

Η Πολωνή ιστιοπλόος Σοφία Νοτσέτι Κλεπάτσκα έχει μεγάλα τατουάζ στα μπράτσα των χεριών της με αναπαραστάσεις που την εμπνέουν στην αθλητική της ζωή.

6.jpg
copyright AP Photo / φωτογράφος Gregorio Borgia

 

Οι πέντε ολυμπιακοί κύκλοι και ένας μικρός φτερωτός ταύρος απεικονίζεται σε φωτογραφία “ανώνυμου” κολυμβητή που αγωνίστηκε στο Tokyo Aquatic Center και ενέπνευσε το φωτογράφο του Associated Press

 

7.jpg
copyright AP Photo/ φωτογράφος Matthias Schrader

 

H Γαλλίδα ελληνικής καταγωγής σκοπεύτρια Λουσίλ Αναστασίου αγωνίστηκε στο Asaka Shooting Range του Τόκιο και εντυπωσίασε με τα τατουάζ στα δυο της χέρια. Στο ένα έχει ένα μεγάλο ήλιο και στο άλλο μία νεκροκεφαλή.

 

8.jpg
copyright AP / φωτογράφος Tauseef Mustafa

Το πιο εντυπωσιακό απ΄όλα όσα έχουν συλλάβει οι φωτογραφικοί φακοί είναι το τατουάζ του Βρετανού τενίστα Λίαμ Μπρόντι που κλέβει την παράσταση με την τεράστια προσωπογραφία του Αχιλλέα στο δεξί μέρος των κοιλιακών του. Ο Μπρόντι έχει δηλώσει στο παρελθόν πως έχει εμπνευστεί από τα κατορθώματα του μυθικού ήρωα και τον έχει για είδωλο του στην αθλητική του καριέρα.

9.jpg
O Aχιλλέας στο σώμα του Λίαμ Μπρόντι – AP – Getty Images / φωτογράφος Clive Brunskil

ΠΗΓΗ:https://www.ethnos.gr/