Γυναίκα 43 ετών πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της, μέσα στο μαγαζί, όπου εργαζόταν. Ο 54χρονος άνδρας που φέρεται να μπήκε στην καφετέρια και να σκότωσε τη σύζυγό του, έχει συλληφθεί.

Νέο σοκαριστικό έγκλημα βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά στη Λάρισα, όπου σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, 54χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε, η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 10:30 το πρωί για μία γυναίκα 43 ετών, η οποία πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της.
Όπως έγινε γνωστό, το φονικό έλαβε χώρα σε χωριό της Λάρισας και συγκεκριμένα μέσα σε καφετέρια που διατηρούσε ο αδελφός του θύματος.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, το νέο έγκλημα σημειώθηκε στην περιοχή Σωτηρίτσα της Λάρισας.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα πυρά του συζύγου της, εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση.
Ειδικότερα, η γυναίκα φέρεται να δέχθηκε 8 πυροβολισμούς.
Ο σύζυγός της φέρεται να μπήκε μέσα στο μαγαζί και να πυροβόλησε την 43χρονη.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας έχει ήδη συλληφθεί.
Σε ό,τι αφορά τα κίνητρα πίσω από το έγκλημα, όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, o άνδρας ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του τόν απατούσε.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος και η σύζυγός του που έπεσε νεκρή, είναι από την Αθήνα και επισκέπτονται τη Λάρισα για διακοπές.
Σημειωτέον ότι είναι η δεύτερη δολοφονία γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της που λαμβάνει χώρα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, μετά και τη συζυγοκτονία στη Δάφνη, ενώ έρχεται να προστεθεί στα περιστατικά γυναικοκτονίας που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους τρεις μήνες, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.
Ειδικότερα, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον τραγικό θάνατο της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, το τελευταίο αποτρόπαιο έγκλημα στη Δάφνη, νεκρή από τα πυρά του συζύγου της έπεσε σήμερα (03/08) μία 43χρονη γυναίκα στη Λάρισα.
Γυναίκα μέσα στο σκοτάδι.  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 30.07.2021

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της δολοφονίας στη Δάφνη, να σημειωθεί εν τε μεταξύ ότι ο συζυγοκτόνος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Στην Ευελπίδων επικράτησε ένταση, όταν συγγενείς της κοπέλας τον γιούχαραν, του πέταξαν μπουκάλια με νερό και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν.

Οι γυναικοκτονίες που σόκαραν την Ελλάδα

Από τις 11 Μαΐου, οπότε και έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μέχρι σήμερα, η κοινή γνώμη βρίσκεται ενώπιον μιας τρομακτικής σειράς από εγκλήματα σε βάρος γυναικών από τους συζύγους τους.
Μετά την ομολογία του πιλότου και έπειτα από 37 ημέρες που ο πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν παρουσίαζε το σενάριο της ληστείας και την προφυλάκισή τους, ακολούθησε η δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της στη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο.
Η ίδια ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα, με τον σύντροφό της αργότερα να ομολογεί το έγκλημα και να οδηγείται επίσης στις φυλακές.
Και το πιο πρόσφατο ήταν το έγκλημα στη Δάφνη, όπου άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, την Άννα, μέσα στο σπίτι τους και αργότερα μετέβη μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε.
You May Also Like

Τζουμέρκα: Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου ορειβάτη – «Δεν μπόρεσα να σώσω το αγόρι μου»

Ο Γιάννης Θεοχαρόπουλος με ανάρτηση στο Facebook αναφέρθηκε στις τελευταίες ώρες του…

Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε. : H επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στους Δήμους της χώρας είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία τους

  Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε. : H επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στους Δήμους…

Δόθηκε νέα παράταση στα Δελτία Εκπαίδευσης Εξέτασης των υποψήφιων οδηγών από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Δόθηκε νέα παράταση στα Δελτία Εκπαίδευσης Εξέτασης των υποψήφιων οδηγών από το Υπουργείο…

Περίπου 700.00 αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα μέχρι το πρωί της Τρίτης. Τι προβλήματα μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της αίτησης;

Περίπου 700.00 αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα  μέχρι το πρωί της Τρίτης.…

Ηλιόπουλος: Να παρέμβει η Δικαιοσύνη μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Ηλιόπουλος: Να παρέμβει η Δικαιοσύνη μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Η πιο μεγάλη μέρα του «πολέμου»: Αποφάσεις για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση και δεξιώσεις

Η πιο μεγάλη μέρα του «πολέμου»: Αποφάσεις για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική στην…

Δημόσια ΙΕΚ: Απο σήμερα οι εγγραφές στο diek.it.minedu.gov.gr – Όλες οι ειδικότητες

Δημόσια ΙΕΚ: Απο σήμερα οι εγγραφές στο diek.it.minedu.gov.gr – Όλες οι ειδικότητες

Ομιλία της Υφυπουργού του ΥΠΑΑΤ Ολυμπίας Τελιγιορίδου στη Βουλή για τον Προυπολογισμό του 2019

Ομιλία της Υφυπουργού του ΥΠΑΑΤ Ολυμπίας Τελιγιορίδου στη Βουλή για τον Προυπολογισμό…

«Θερμό επεισόδιο» στο Καστελόριζο μεταξύ τουρκικών και ελληνικών σκαφών

«Θερμό επεισόδιο» στο Καστελόριζο μεταξύ τουρκικών και ελληνικών σκαφών

Εμβολιασμοί, πλήρης ελευθερία, αλλά και τρίτη δόση στο προσκήνιο

Table of Contents Hide Εμβολιασμοί, πλήρης ελευθερία, αλλά και τρίτη δόση στο…