Απόλυτα καλοκαιρινά feed που θα σε κάνουν να θες να πας ένα ταξιδάκι στις Κυκλάδες και όχι μόνο!

Ελλάδα και καλοκαίρι πάνε μαζί! Η χώρα με το απέραντο γαλάζιο και το λαμπερό φως πρωταγωνιστεί κάθε καλοκαίρι με τα πανέμορφα τοπία της και τις κρυστάλλινες ακρογιαλιές της! Αν είσαι από αυτούς που θέλουν για πάντα καλοκαίρι έχουμε μια πολύ καλή πρόταση για όταν ο καιρός θα κρυώσει ή για τις μέρες που είσαι στην πόλη, πριν ή μετά τις διακοπές! Φτιάξαμε μια λίστα με 10 Instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσεις αν αγαπάς το ελληνικό καλοκαίρι. Λογαριασμοί που συγκεντρώνουν εικόνες απόλυτα ελληνικές και καλοκαιρινές όλο το χρόνο και με τον πιο όμορφο τρόπο!

@discover.greece

Σίγουρα πρέπει να αρχίσουμε με τον λογαριασμό του Discover Greece στο instagram. Μια ωδή στην Ελλάδα και στις ομορφιές της και μια ιδιαίτερη αγάπη στο ελληνικό καλοκαίρι που πρωταγωνιστεί με κάθε τρόπο, μέσα από τις καταπληκτικές λήψεις!

@cyclades_islands

Ένα ασταμάτητο αφιέρωμα στις Κυκλάδες που γεμίζει τα μάτια, το μυαλό και την ψυχή με καλοκαιρινά συναισθήματα! Εδώ, τα νησιά των Κυκλάδων παρελαύνουν ένα ένα όσο εμείς “σκρολάρουμε” προς τα κάτω!

@bestplaces_greece

Νησιά, γαλάζιες ακτές, πολύχρωμα σοκάκια και απεριόριστο καλοκαίρι σε έναν λογαριασμό που αγαπάει την Ελλάδα και το δείχνει! Εδώ θα βρεις τα καλύτερα μέρη της χώρας μέσα από επιλεγμένες αναρτήσεις.

@delian_world

Μια πιο aesthetic ματιά στο ελληνικό καλοκαίρι και όχι μόνο. Αυτό εδώ το προφίλ αξίζει να το ακολουθήσεις γιατί όντως είναι αυτό που λέει στο bio του. Μια αποθέωση στο ελληνικό αρχιπέλαγος!

 

@travelvibegr

Το μεγαλύτερο community με Έλληνες travel bloggers στην Ελλάδα, που μέσα από το website τους μοιράζονται τις εμπειρίες τους και μέσα από το instagram τους μας χαρίζουν υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές και όχι μόνο! Ακολουθήστε τα υπέροχα ταξίδια τους!

@ios_island

Το προφίλ που θα σε κάνει να ταξιδέψεις στην Ίο! Τα καλύτερα spots, οι πιο δροσερές θάλασσες και δεκάδες ακόμα σημεία που είναι η απόδειξη ότι το νησί αυτό είναι συνώνυμο με το ελληνικό καλοκαίρι!

@Ηello_from_paradise

Μια φωτογράφος από την Αμερική, μετακομίζει στη Λευκάδα και την αγαπάει τόσο πολύ που την ονομάζει παράδεισος! Δεν είναι ψέμα θα λέγαμε! Το προφίλ της μοιάζει όντως βγαλμένο από τον παράδεισο και χαιρόμαστε που το ακολουθούμε και μας γεμίζει με καλοκαιρινές εικόνες.

 

@peopleofiraklia

Η ατέρμονη ομορφιά της Ηρακλειάς, στις μικρές Κυκλάδες, μέσα από μια διαφορετική και πιο ανθρωποκεντρική ματιά. Ιστορίες ανθρώπων που ζουν ή είναι repeaters σε αυτό το νησί μας δίνουν την αίσθηση ότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ. Εννοείται ακολουθούμε και αυτόν τον λογαριασμό!

@topos_mou

Αφιλτράριστες στιγμές και φωτογραφίες από τα καλοκαίρια μας! Από την Κρήτη ως τη Θάσο, νοσταλγικές στιγμές που μας θυμίζουν ότι η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου!

@serifosisland

Ένα αφιερωματικό προφίλ για τη Σέριφο που μας δίνει αμέτρητα καλοκαιρινά vibes και γιαυτό το αγαπάμε. Στιγμές από τους ντόπιους, σημεία που πρέπει να επισκεφθείς αν ποτέ πας εκεί και θάλασσες, πολλές θάλασσες! Τόσες που τα μάτια μας χορταίνουν καλοκαίρι και τους ευχαριστούμε γιαυτό!

You May Also Like

Επέτειος 1821 – Μακρόν: Θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την Ελλάδα

Επέτειος 1821 – Μακρόν: Θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την…

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους ηλικιωμένους για τη δωρεά στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου (Φωτό)

Τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν τους κόπους μιας ζωής

Κιβωτός του Κόσμου: Κατέθεσε ο 15χρονος από τη δομή στον Βόλο – Θα κληθεί εκ νέου

Ο ανήλικος είχε αναφερθεί στη κατάθεση του 19χρονου πως με αυτόν ο…

Blue Horizon: Ο πλοίαρχος “δασκάλευε” το πλήρωμα ενόψει των ανακρίσεων

Το ηχητικό ντοκουμέντο που τον “καίει”

Εντυπωσιακό βίντεο: Το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που καταγράφηκε ποτέ στην Ελλάδα (Video)

Η ομάδα Up Stories είχε την τύχη να απαθανατίσει από ψηλά το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα με χρήση Drone.

Στα ύψη οι τιμές καυσίμων – Τι πληρώνουν οι Έλληνες και τι κερδίζει η αγορά

Table of Contents Hide Στα ύψη οι τιμές καυσίμων – Τι πληρώνουν…

Η μαγική παραλία του Αιγαίου που χωρίζεται στα δύο από έναν βράχο

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι αναμφίβολα χαραγμένο στις μνήμες μας με τα χρώματα…

Να γιατί δεν φοράνε γάντια οι εργαζόμενοι στα διόδια

Να γιατί δεν φοράνε γάντια οι εργαζόμενοι στα διόδια

Ρεύμα: Έρχονται φθηνότερα τιμολόγια λόγω πτώσης της τιμής του αερίου

Τιμολόγια ρεύματος σε επίπεδα προ ενεργειακής κρίσης είναι πολύ πιθανό να δουν οι καταναλωτές τον Μάρτιο