Καταπληκτική εμφάνιση των κωπηλατών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων

Με καταπληκτικές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και τα πληρώματά τους τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας κατηγορίας Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθει στο Πλόβντιφ της Βουλγαρίας από τις 11 έως τις 15 Αυγούστου 2021.

Αναλυτικότερα η αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Νάτσιουλα Στέλλα, με τη συναθλήτριά της Γκόγκου Κατερίνα από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, αγωνιζόμενες στο αγώνισμα του διπλού σκιφ νεανίδων, κατάφεραν σε σύνολο 23 πληρωμάτων (το πολυπληθέστερο αγώνισμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος) να μπουν στο μεγάλο τελικό και να κατακτήσουν τελικά την 5η θέση.

Επίσης, ο αθλητής του Ν.Ο.Κ. Χρήστου Κωστής, με τον συναθλητή του Αθανασιάδη-Καούδη Ανδρέα του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (Ε.Ν.Ο.Α.), αγωνιζόμενοι στο αγώνισμα του διπλού σκιφ εφήβων, κατάφεραν επίσης σε σύνολο 18 πληρωμάτων να μπουν στο μεγάλο τελικό και να κατακτήσουν τελικά την 6η θέση.

Με την είσοδό τους στους μεγάλους τελικούς οι αθλητές του Ν.Ο.Κ. απέδειξαν περίτρανα πως ανήκουν στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου και πως η δουλειά που γίνεται στον Όμιλο είναι αντίστοιχου επιπέδου.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί ολόθερμα τους δύο αθλητές του και τα πληρώματά τους, την προπονήτριά τους κ. Σιαραφέρα Παρασκευή, καθώς και το προπονητικό επιτελείο και όλους τους παράγοντες της Εθνικής Ομάδας που συνετέλεσαν συνολικά στην επιτυχία των ελληνικών πληρωμάτων και να ευχηθεί υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες στα δύο παιδιά που εκπροσώπησαν επάξια την Καστοριανή κωπηλασία στο παγκόσμιο κωπηλατικό στερέωμα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το επίσημο site της διοργάνωσης.

You May Also Like

Ξεκίνησαν οι δωρεάν περιηγήσεις με τα “πράσινα” σκάφη σε Μικρή Πρέσπα

Ξεκίνησαν οι δωρεάν περιηγήσεις με τα “πράσινα” σκάφη σε Μικρή Πρέσπα

Τη σύμβαση του έργου «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Γρεβενών, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης

Τη σύμβαση του έργου «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Γρεβενών, αρμοδιότητας…

Ευχαριστήρια επιστολή Δημήτρη Βλαχόπουλου για την στήριξη στην ψηφοφορία

Ευχαριστήρια επιστολή Δημήτρη Βλαχόπουλου για την στήριξη στην ψηφοφορία

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε ταχυμεταφορές και σε όλους όσοι παρέχουν σχετικές υπηρεσίες να υποβληθούν σε rapid test

  Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ καλεί όλους…

Πιθανούς χώρους φιλοξενίας προσφύγων ψάχνει ακόμη η Δυτική Μακεδονία! Ποιοι δήμοι δεν απάντησαν

Εν αναμονή και των απαντήσεων από τους υπολοίπους δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας…

Στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Σε μια προσπάθεια στήριξης της παρουσίας της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 3η…