Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει στις 26 & 27 Απριλίου 2017 τη δράση «Ανοικτές Θύρες», με σκοπό την άμεση επαφή των τελειόφοιτων μαθητών και μαθητριών των Λυκείων της περιοχής με το Πανεπιστήμιο και την ενημέρωση τους για τις επιλογές που τους προσφέρει το Πανεπιστήμιο για τη συνέχιση των σπουδών τους.

Στο διήμερο αυτό, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις δομές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα και στην Κοζάνη, να ξεναγηθούν στους χώρους των αιθουσών διδασκαλίας, των βιβλιοθηκών και των εργαστηρίων του Ιδρύματος, να ενημερωθούν για τα Προγράμματα Σπουδών, αλλά και για τις επαγγελματικές και επιστημονικές προοπτικές των αποφοίτων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου.

Επιπλέον, μέσα από την επίσκεψη στους χώρους και στα εργαστήρια του Ιδρύματος, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα σύγχρονα επιστημονικά επιτεύγματα και τις ερευνητικές προσπάθειες που γίνονται στο ΠΔΜ να έρθουν σε επαφή με καθηγητές και φοιτητές του Ιδρύματος και να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.