Στο θέμα της αντιμετώπισης του κορονοϊού και στα εμβόλια, εστίασε ο Λάκης Λαζόπουλος, μη διστάζοντας να διατυπώσει τους προβληματισμούς του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του με τα προνόμια σε εμβολιασμένους και μη αλλά και στον διαχωρισμό που καλλιεργείται ανάμεσα στους ανθρώπους.
Ειδικότερα, στο επίμαχο ζήτημα των εμβολίων, ο ηθοποιός τόνισε τη διαφωνία του με το να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, όπως τα θέατρα, μόνο οι εμβολιασμένοι:

«Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Πρέπει να συνυπάρχουμε. Σε ένα πεζοδρόμιο θα είναι οι εμβολιασμένοι και απέναντι οι ανεμβολίαστοι. Φτάνουμε σε χαζομάρες μεγάλες τώρα. Δεν μας διχάζουν, αλλά η πίεση δημιουργεί διχασμό. Ή αυτό ή εκείνο. Το καταλαβαίνω να γίνει αυτό στους ιατρούς. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει στο σώμα σου ό,τι θέλει. Εγώ πήρα την απόφασή μου, εμβολιάστηκα με ό,τι συνέπειες έχει και τέλος. Δηλαδή κάποιος άλλος δεν θέλει. Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, κινδυνεύω από αυτούς οι οποίοι μεταδίδουν πληροφορίες και με βάση τον φόβο που δημιουργείται, σπέρνουν πληροφορίες και σπέρνουν τρόμο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει περιοριστεί η ελευθερία του κόσμου και δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να αντέξει την αβεβαιότητα που ζούμε.
Μάλιστα, καταλόγισε και λάθος χειρισμούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία ασάφεια στον κόσμο και ένας φόβος.
«Σου λένε ότι στους κλειστούς χώρους θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι και παράλληλα διαβάζεις ότι στο Ισραήλ, το 90% που μπαίνουν στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι. Υπάρχει μια πληροφόρηση που δεν μπορεί να ισορροπηθεί μέσα στο μυαλό του καθενός» εξήγησε ο κ. Λαζόπουλος.
«Την πρώτη περίοδο της πανδημίας είχαμε έναν άνθρωπο, υπήρχε μόνο ο κ. Τσιόδρας. Τώρα κάθε κανάλι έχει τους δικούς του. Ο φόβος αυτός δεν θα ξεπεραστεί με πίεση. Ο Έλληνας θέλει να αποφασίζει μόνος του. Ευτυχώς ή δυστυχώς, πρέπει να περιμένουμε όλα τα ζώα του δάσους να φτάσουν στο τέρμα. Δε θα επιτύχουμε το τείχος ανοσίας. Πιστεύω ότι η μάσκα θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια να φύγει από τη ζωή μας. Από την αρχή δεν ήταν μια εύκολη ιστορία. Μπήκαμε σε έναν αιώνα επιδημιών» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Δείτε τη συνέντευξή του σε εκπομπή του ΟΡΕΝ:
You May Also Like

Πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: Διαψεύδει ο Νετανιάχου τη συμφωνία για εκεχειρία

Λίγο νωρίτερα δύο αιγυπτιακές πηγές είχαν δηλώσει ότι οι ΗΠΑ, η Αίγυπτος και το Ισραήλ συμφώνησαν στην κήρυξη εκεχειρίας στη νότια Γάζα

myConsulLive: 18 επιπλέον Προξενικές Αρχές εντάσσονται στην υπηρεσία

  myConsulLive: 18 επιπλέον Προξενικές Αρχές εντάσσονται στην υπηρεσία

Πανελλήνια Ομοσπονδία «ΝΕΜΕΣΙΣ» για τα μέτρα που προτείνει για την μη περαιτέρω διασπορά της νόσου Αφρικανικής Πανώλης από τους χοίρους!

Πρόσφατα εντοπίστηκε, ταυτοποιήθηκε και ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα πανώλης των χοίρων στην…

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εξαπλώνεται η Covid-19 στις ολυμπιακές αποστολές

Δεκάδες είναι οι αθλητές, προπονητές και αξιωματούχοι που, ελάχιστες ημέρες πριν επιβιβαστούν…

Νοσηλεύτρια σε Εξαδάκτυλο: «Υπογράψτε μου ότι δεν θα πάθω τίποτα αν κάνω το εμβόλιο. Θα το κάνετε;»

Η Βιβή Δημοπούλου, νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου, διαφωνεί με την…

Ακάρ: Επιθυμούμε τη δίκαιη μοιρασιά του πλούτου του Αιγαίου

Ακάρ: Επιθυμούμε τη δίκαιη μοιρασιά του πλούτου του Αιγαίου

National Geographic: Τα 3 ελληνικά νησιά που «θέλουν να είναι ελεύθερα»

Η Αστυπάλαια, η Νάξος και η Ίος βρίσκονται στον πράσινο κατάλογο Ελληνικών…

Χατζηδάκης σε εξεταστική για Τέμπη: Υπήρχε τηλεδιοίκηση στη Λάρισα – Ευθύνες στο σταθμάρχη

«Έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο ανθρώπινος παράγοντας»

ΔΕΗ: Εντολή για διπλασιασμό της παραγωγής λιγνίτη

Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για τη διασφάλιση της τροφοδοσίας σε ηλεκτρισμό