Η “Σμίξη” είναι ένας μη κερδοσκοπικός Σύλλογος Περιβαλλοντικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης  που ιδρύθηκε το 2014. Τα μέλη του είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας, με πάθος να προσφέρουν και να κάνουν τον κόσμο γύρω τους πιο όμορφο.

Το “σπίτι” τους βρίσκεται στο δασάκι Άργους Ορεστικού, ένα από πιο όμορφα μέρη του τόπου. Εκεί ξεκίνησαν και τη δράση τους. Για να το μετατρέψουν σε έναν πρότυπο χώρο αναψυχής για όλους τους πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς.

Με όπλα τους τη δύναμη της προσωπικής δράσης, του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, κάνουν πραγματικότητα το όραμά τους και προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούμε στον τόπο τους.

«Μετρήσαμε, σημαδέψαμε, τρυπήσαμε, τοποθετήσαμε και συνεχίζουμε στην ολοκλήρωση της περίφραξης στο δάσος Άργους Ορεστικού.

Ο Σύλλογος Σμίξη ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους,  τους Βασίλη Στάϊο, Δημήτρη Μουτζίκη, Νίκο Κέντη καθώς και το Δήμο Άργους Ορεστικού για τη διάθεση τής ξυλείας. Όποιος θέλει να συνεισφέρει για την ολοκλήρωση αυτού του έργου, σας ενημερώνουμε ότι μέλη του συλλόγου θα είναι στο σημείο του βοηθητικού γηπέδου την Τρίτη (25/04) και την Τετάρτη (26/04) στις 18:00».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.