Ο άντρας που θα μείνει για πάντα παιδί: 33χρονος σταμάτησε να γερνά και μοιάζει με 15χρονο αγόρι

Λόγω γενετικών ανωμαλιών, ο 33χρονος Ντένις μοιάζει με ένα 15χρονο παιδί. Για αυτόν ο χρόνος έχει σταματήσει να “κυλά” πάνω του. Παρά τις δυσκολίες, έχει αποδεχτεί τον εαυτό του και ζει τη ζωή του σαν όλους τους υπόλοιπους συνομήλικούς του.
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να φαίνονται τα μισά χρόνια απ’ ό,τι είναι, όμως ο 33χρονος Ντένις Βασούριν που μοιάζει με έφηβο το ζει πραγματικά και ξέρει τι σημαίνει να είσαι ενήλικος εγκλωβισμένος στο σώμα ενός παιδιού.
Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησής του, γεννήθηκε το 1987, αλλά όταν τον δει κανείς, δεν θα πιστέψει ότι είναι μεγαλύτερος από 15 ετών.
Πολλοί εκπλήσσονται με τη νεανική του εμφάνιση και ακόμη και ο ίδιος παραδέχεται ότι οι άνθρωποι είναι δύσπιστοι απέναντί του όταν τους λέει την ηλικία του.
Γι’ αυτό προτιμά να ζει σε ένα μικρό χωριό στην περιοχή Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, αντί να μετακομίσει στην πόλη.
Εκεί όλοι τον γνωρίζουν και μπορεί να περνάει χρόνο μόνος του κάνοντας αυτό που του αρέσει, να κυνηγά, να ψαρεύει και να περνά χρόνο με την κοπέλα του.
Τα αληθινά παιδιά «Μπέντζαμιν Μπάτον»: Η σπάνια πάθηση που τα κάνει να μοιάζουν με ηλικιωμένους  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 01.12.2019

Όπως αναφέρει ο Ντένις, οι γονείς του παρατήρησαν από πολύ μικρή ηλικία ότι δεν ήταν σαν τα άλλα παιδιά.
Ήταν πάντα ο πιο μικρόσωμος σε σχέση με τους συνομηλίκους του, αλλά αυτό στην αρχή δεν τον ενοχλούσε.
Σαν παιδί, ήταν πολύ δραστήριο, μπορούσε να κάνει τα πάντα και δεν χρειάστηκε ποτέ να αντιμετωπίσει bullying.
Καθώς μεγάλωνε, οι διαφορές άρχισαν να γίνονται πιο ξεκάθαρες και όταν έφτασε στην εφηβεία, ήταν σαν να είχε σταματήσει να γερνάει.
Στη φωτογραφία αποφοίτησης του λυκείου έμοιαζε με παιδί ανάμεσα σε νεαρούς ενήλικες.
Εννιάχρονο κορίτσι με πρόωρη γήρανση πολεμά την ανίατη ασθένεια μέσα από την τέχνη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 14.05.2021

Έχει καταφέρει να ζει μια γενικά φυσιολογική ζωή, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει ακόμα να αποδεικνύει την ηλικία του.
Αν και φαίνεται νέος, το σώμα του γερνά με τον ίδιο ρυθμό με άλλα άτομα της ηλικίας του. Όσο για την προσωπικότητά του, οι φίλοι του και η κοπέλα του τον αποκαλούν στην πραγματικότητα “παππού”.
Ο 33χρονος έχει σχέση με την κοπέλα του εδώ και πέντε χρόνια. Ευτυχώς, γνωρίζονται από καιρό, οπότε δεν χρειάστηκε να της αποδείξει ποτέ την πραγματική του ηλικία.
Αυτό το κορίτσι είναι 10 χρονών αλλά μοιάζει με ηλικιωμένη γυναίκα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 04.09.2019

Ένα άλλο πράγμα που ο Ντένις πρέπει να αντιμετωπίσει λόγω της νεανικής του εμφάνισης είναι ότι οι άνθρωποι τον κρίνουν μόνο από την εξωτερική του εικόνα.
«Δεν μπορείτε να ζήσετε τη ζωή μου», αναφέρει. «Δεν ξέρετε πώς θα ζούσατε στο σώμα μου, στην κατάστασή μου, τι άνθρωποι θα γινόσασταν. Επομένως, μην κρίνετε», καταλήγει.