Ο Άντι Μάρεϊ ξέσπασε μετά την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά λόγω των δύο διακοπών που υπήρξαν στον μεταξύ τους αγώνα με υπαιτιότητα του Έλληνα τενίστα, δηλώνοντας πως έχασε τον σεβασμό του για το Νο3 του κόσμου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μία σπουδαία νίκη με 3-2 σετ επί του Άντι Μάρεϊ στον πρώτο γύρο του US Open, βγάζοντας χαρακτήρα, αφού επέστρεψε από το 1-2. Μετά τον αγώνα ωστόσο, ο Μάρεϊ ήταν ιδιαίτερα καυστικός, σχολιάζοντας τις δύο διακοπές που υπήρξαν με υπαιτιότητα του Έλληνα τενίστα: Ένα ιατρικό τάιμ-άουτ μετά το τρίτο σετ και μία ακόμα διακοπή στο 4ο σετ, όταν ο Τσιτσιπάς πήγε τουαλέτα.

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου, ο Μάρεϊ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος, υποστηρίζοντας ότι ο Τσιτσιπάς χάλασε τον ρυθμό του αγώνα ζητώντας αυτές τις δύο διακοπές. “Είναι απογοητευτικό, επειδή αισθάνομαι ότι επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα” δήλωσε αρχικά ο Βρετανός, για να προσθέσει: “Δεν λέω απαραίτητα ότι θα νικούσα, αλλά αυτές οι διακοπές επηρέασαν το τι γινόταν στο κορτ”.

Ακολούθως ο Μάρεϊ ήταν πολύ πιο επιθετικός: “Είναι σπουδαίος παίκτης. Παίζει εξαιρετικά. Αλλά δεν έχω χρόνο για αυτά. Έχασα τον σεβασμό μου για αυτόν. Πιστεύετε ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Νομίζετε ότι είναι εντάξει; Νομίζω ότι αυτά είναι βλακείες και το ξέρει καλά. Δεν ήθελα να μιλήσω στην συνέντευξη τύπου γιατί θα φαινόταν ότι απλώς ήθελα να του επιτεθώ. Είναι ενοχλητικό για εμένα, γιατί φαίνεται σαν να μην ξέρω να χάνω. Θα έκανα όμως το ίδιο ακόμα και αν νικούσα, το υπόσχομαι”.

Στην συνέχεια ο Βρετανός υποστήριξε ότι δεν θεωρεί πως ήταν τυχαία τα χρονικά σημεία που ο Τσιτσιπάς ζήτησε να υπάρξει διακοπή: “Νομίζω πήρε ιατρικό τάιμ-άουτ μετά το τέλος του τρίτου σετ, το οποίο είχα κερδίσει. Και στο τέταρτο σετ όταν ήμουν στο 0-30 ενώ σέρβιρε. Δεν θεωρώ ότι ήταν σύμπτωση. Δεν πιστεύω ότι το πόδι του τον ενοχλούσε τόσο πολύ, επειδή έπαιξε 2.5 ώρες ακόμα μετά από αυτό. Κινείτο μία χαρά”.

Κλείνοντας, ο Μάρεϊ τόνισε: “Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται η διακοπή να είναι τόσο μεγάλη σε βαθμό που θα επηρεάσει σωματικά τους αθλητές. Παίζεις ένα σκληρό παιχνίδι και ξαφνικά σταματάς για 7-8 λεπτά, κάτι που σε κάνει να “κρυώσεις”. Μπορείς να ετοιμαστείς πνευματικά όσο θέλεις, αλλά σε επηρεάζει σωματικά όταν υπάρχει μία τόσο μεγάλη διακοπή και μάλιστα δύο φορές στον ίδιο αγώνα”.

Για την ιστορία, ο Μάρεϊ είναι ο δεύτερος τενίστας το τελευταίο διάστημα που εξέφρασε παράπονα για τα διαλλείματα που παίρνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Πριν περίπου 10 ημέρες, ο Αλεξάντερ Σβέρεφ είχε ξεσπάσει κατά την διάρκεια του αγώνα των δύο παικτών στον ημιτελικό του τουρνουά στο Σινσινάτι όταν ο Έλληνας τενίστας είχε πάει στην τουαλέτα, λέγοντας στον διαιτητή ότι ο Τσιτσιπάς είχε πάρει μαζί του όλα τα πράγματα, κάτι που ίσως σήμαινε ότι έπαιρνε οδηγίες από τον πατέρα του.

ΠΗΓΗ:https://www.sport24.gr/

You May Also Like

ΜΙΝΕΡΒΑ: Ανακαλεί συσκευασίες ελαιολάδου -Δείτε ποιες και γιατί

Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε η ΜΙΝΕΡΒΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει…

Ντράπηκε και η ντροπή με τη Μάνδρου: Καταλόγισε ευθύνες στους γονείς των βιασμένων παιδιών

Ντράπηκε και η ντροπή με τη Μάνδρου: Καταλόγισε ευθύνες στους γονείς των…

Έκαψαν τα μηχανήματα της εταιρείας που κατασκευάζει το hotspot στη Μυτιλήνη

Κάτοικοι της Μυτιλήνης που αντιδρούν στην κατασκευή δομής φιλοξενίας μεταναστών στη Βάστρια…

Κοινές δηλώσεις των υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Σπήλιου Λιβανού, για την επιστροφή του Ε.Φ.Κ. στους αγρότες

Κοινές δηλώσεις των υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.κ. Χρήστου…

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης 7.000 Εργαζομένων από την Ε.Σ.Ε.Ε.

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης 7.000 Εργαζομένων από την Ε.Σ.Ε.Ε.

ΥΠΟΙΚ: Στο 4,2% του ΑΕΠ το πρωτογενές πλεόνασμα το 2017

ΥΠΟΙΚ: Στο 4,2% του ΑΕΠ το πρωτογενές πλεόνασμα το 2017

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Νίκο Χαρδαλιά για την αντιπυρική περίοδο – Έτοιμος ο μηχανισμός

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Νίκο Χαρδαλιά για την…

Παγώνη: Όλοι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ – Να πείσουμε, οι απειλές δεν πιάνουν

Παγώνη: Όλοι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ – Να πείσουμε, οι απειλές δεν πιάνουν

Γάμος ομοφύλων ζευγαριών: Στα θεωρεία της Βουλής Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος

Έχουν και οι δύο μιλήσει πολλάκις για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Αντώνης Καφετζόπουλος κατά των αρνητών: Πού πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;

Αντώνης Καφετζόπουλος κατά των αρνητών: Πού πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;