Μια φανταστική αυλή, λευκές καρέκλες, ζεστά χαμόγελα και υπέροχο ιταλικό φαγητό: Αυτό είναι το ιταλικό εστιατόριο του Τζιοβάνι στη Ρόδο.

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι (Giovanni Scaraggi) ο παίκτης που αγαπήθηκε πολύ και κέρδισε την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, αποχώρησε χθες από τον διαγωνισμό, αν και όλοι το θεωρούσαν μεγάλο φαβορί για τον τελικό. Οι τηλεθεατές εξοργίστηκαν με αυτή την απόφαση των κριτών και ένα κύμα οργής πλημμύρισε τα social media.

Ο ίδιος ο Τζιοβάνι, μίλησε σήμερα στο Star για την αποχώρησή του και συνοδευόταν από τη σύζυγό του Βίκυ. Το ζευγάρι είναι μαζί 12 χρόνια και μίλησε για τη γνωριμία του.

Sole Giaguaro: Αυτό είναι το cozy ιταλικό εστιατόριο του Τζιοβάνι στην Ρόδο - Σε σπίτι του 1926

“Αν μπορούσα να επιλέξω αν ήθελα να συμβεί αυτό που συμβαίνει τώρα με την αγάπη του κόσμου ή να φτάσω στον τελικό, θα διάλεγα αυτό“, είπε ο δημοφιλής παίκτης συγκινημένος από τις εκδηλώσεις του κόσμου.

Η σύζυγός του μάγειρα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως εκείνη μαζί με τον κουμπάρο τους δήλωσαν συμμετοχή στο MasterChef για τον Τζιοβάνι: ”

Δεν προτάθηκε από τον Τζιοβάνι το MasterChef. Ο Τζιοβάνι έλειπε από το σπίτι και εγώ με τον κουμπάρο μας το είχαμε συζητήσει ένα βράδυ και βλέπουμε ότι ανοίγουν οι αιτήσεις και είπαμε να κάνουμε. Το ξεκινήσαμε για πλάκα και δεν του αφήσαμε περιθώρια γιατί του ήρθε το email”.

Ο υπέροχος τρόπος που γύρισε σπίτι του, επειδή δεν ήθελε να ανασταστώσει τη σύζυγό του

Ο αγαπημένος μάγειρας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη πρώτη συνάντηση που είχε με την οικογένειά του και ιδιαίτερα με την κόρη του, μετά την αποχώρησή του από το MasterChef.

“Όταν έφυγα, ήταν πολύ αργά το βράδυ και δεν μπορούσα να γυρίσω σπίτι. Πήγα σε ένα ξενοδοχείο και της έστειλα ένα μήνυμα. Δεν είχα και τα κλειδιά του σπιτιού. Όταν είδα την κόρη μου δεν μπορούσαμε να χωριστούμε. Με έπιασαν τα κλάματα. Δεν με έπιασαν ποτέ μέσα στο παιχνίδι, αλλά στο σπίτι. Όταν έφτασα στο σπίτι είδα τη Βίκυ, τη Φαίδρα και την πεθερά μου. Η Φαίδρα δεν μπορούσε να μιλήσει. Ούτε εγώ” είπε χαρακτηριστικά ο Τζιοβάνι.

 

τζιοβανι

 

Με τη σειρά της και η σύζυγός του εξήγησε:

“Το μήνυμα έγραφε “για μένα καλώς ή κακώς το όνειρο τελείωσε εδώ. Είμαι σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο. Δεν έχω τα κλειδιά. Μην σας τρομάξω. Όταν ξυπνήσεις πάρε με να πάρω ένα ταξί να έρθω”. Το μήνυμα το είδα το πρωί. Εγώ και η Φαίδρα χαρήκαμε πάρα πολύ. Η Φαίδρα δεν είδε ούτε ένα επεισόδιο. Άκουγε τη φωνή και έλεγε “μιλάει ο μπαμπάς”. Στενοχωριόνταν. Έλεγε “γιατί δεν τον ψηφίζουν να φύγει””.

Το ιταλικό εστιατόριο Sole Giaguaro του Τζιοβάνι στη Ρόδο

Ο Τζιοβάνι, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού όχι μόνο ως ένας καλός παίκτης του MasterChef, αλλά ως ένας ταλαντούχος σεφ με τεράστιες προοπτικές περαιτέρω ανέλιξης, καθώς δεν σταμάτησε να εκπλήσσει με τις δυνατότητές του και τα δημιουργικά πιάτα του στον διαγωνισμό.

Με προϋπηρεσία στο Noma με δύο αστέρια Michelin στην Κοπεγχάγη, στο Inua στο Τόκιο με τρία αστέρια Michelin αλλά και στα πολύ γνωστά και βραβευμένα αθηναϊκά εστιατόρια Hytra και Matsuhisha έδωσε πολλά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Προσηλωμένος σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, να μαγειρεύει με αγάπη και φαντασία, ο Τζιοβάνι συνεχίζει τη ζωή του εκτός MasterChef, δίνοντας πλέον όλες τους τις δυνάμεις στο εστιατόριο Sole Giaguaro που διατηρεί από τον Μάιο του 2018 στη Ρόδο, με εξαιρετικές κριτικές από τους πελάτες.

SOLE Giaguaro

Βρίσκεται στο χωριό Λαχανιά και μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Βασιλείου, έχουν αφιερώσει ατελείωτες ώρες, πολλή αγάπη και φροντίδα.

SOLE Giaguaro

Βρίσκεται στο χωριό Λαχανιά, μέσα ένα υπέροχο παλιό σπίτι του 1926 το οποίο μετέτρεψε σε ένα λιτό ιταλικό μπιστρό, χωρίς υπερβολές και με χωριάτικες προσθήκες με μια υπέροχη αυλή με θέα.

SOLE Giaguaro

 

SOLE Giaguaro

Το Sole Giaguaro (εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Ίταλο Καλβίνο) θα είναι φέτος το σημείο συνάντησης των φανατικών οπαδών των γεύσεων του Τζιοβάνι, προκειμένου να δοκιμάσουν οι ίδιοι τα ιδιαίτερα πιάτα του και να τον γνωρίσουν από κοντά.

SOLE Giaguaro

 

SOLE Giaguaro

Το Sole Giaguaro, έχει μια italian fusion κουζίνα με μικρές επιρροές από την Nordic κουζίνα (κυρίως στις τεχνικές), την Ιαπωνία και την Ελλάδα.

Γκασπάτσο, ψάρι, θαλασσινά, ραβιόλια, φρέσκα ζυμαρικά, πίτσα με ιταλική φινέτσα, και φυσικά cheesecake είναι μεταξύ πολλών επιλογών στο μενού.

SOLE Giaguaro

 

 

SOLE Giaguaro

 

SOLE Giaguaro

 

SOLE Giaguaro

 

SOLE Giaguaro

 

SOLE Giaguaro

 

SOLE Giaguaro

 

SOLE Giaguaro

 

SOLE Giaguaro

ΠΗΓΗ:https://www.thetoc.gr/

You May Also Like

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι ισχυρίζονται ο 27χρονος και άλλοι δύο που κατέθεσαν για την υπόθεση

Table of Contents Hide Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της η 24χρονη –…

Τέμπη: Μηνυτήρια αναφορά για τις παρεμβάσεις στον τόπο του δυστυχήματος

Ο κ. Ψαρόπουλος έκανε μάλιστα λόγο «για αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος»

Μια ολόκληρη γειτονιά σχημάτισε ανθρώπινη αλυσίδα έξω απ’το σπίτι 39χρονης μητέρας για να μη της γίνει έξωση

Μια ολόκληρη γειτονιά σχημάτισε ανθρώπινη αλυσίδα έξω απ’το σπίτι 39χρονης μητέρας για…

Θεσσαλονίκη: Επιζήσασα στα Τέμπη έκανε παρέλαση διαμαρτυρίας – «Τίμησα τους δικούς μας νεκρούς»

Πώς αστυνομικοί με στολή και χωρίς επιχείρησαν να σταματήσουν την Ευδοκία Τσαγκλή

Το «Λιωμένο Παγωτό» από Ξύλινα Σπαθιά, δυστυχώς μάλλον δεν μιλούσε για αυτό που όλοι πιστεύαμε

Το «Λιωμένο Παγωτό» από Ξύλινα Σπαθιά, δυστυχώς μάλλον δεν μιλούσε για αυτό…

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης παιδιών από την Ελλάδα στη Γερμανία – Πώς έφτασαν οι αρχές στα ίχνη του

Μια βλάβη σε αεροπλάνο έδωσε περίπου δυόμισι χρόνια «παράταση δράσης» σε ένα…

Σκληρές εικόνες στη Λαμία: Χτυπούσε γυναίκα στη μέση του δρόμου – «Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει»

Αναζητείται ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος στο παρελθόν είχε χαρακώσει τη…

Καστοριανή πρόταση γάμου – έκπληξη στην Ελληνική Λέσχη Harley Davidson Θεσσαλονίκης

Μία βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους.