Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Δήμαρχος Καστοριάς Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, όπου εκτός από τον απολογισμό των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε και  το σχολιασμό διαφόρων κοινωνικών θεμάτων, ανακοίνωσε και την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές  2019.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου με έναν ουσιαστικό  και αναλυτικό απολογισμό των πεπραγμένων του έτους 2016, αλλά και των πρώτων μηνών του 2017.Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι πραγματοποιούνται συνεχώς διάφορες παρεμβάσεις σε όλο το εύρος του Δήμου, οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Μη θέλοντας να ασπαστεί μόνος του τις επιτυχίες που σημειώθηκαν κατά τα προηγούμενα έτη, ο κ. Κεπαπτσόγλου σημείωσε πως ό,τι συμβαίνει στο Δήμο, είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς, αποκαλώντας μάλιστα τους  Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και  τους υπαλλήλους του Δήμου “συνεργάτες” «Μπορεί το προσωπικό που έχουμε στη διάθεσή μας, να είναι ελάχιστο, όμως είμαστε όλοι εδώ ως μια ομάδα και ως μια οικογένεια για να πραγματοποιούμε καθημερινά παρεμβάσεις προς όφελος των δημοτών μας. Θέλω να τονίσω για ακόμη μια φορά, πως δεν θα υπάρξει καμία πρόσκληση ενδιαφέροντος στην οποία ο Δήμος Άργους Ορεστικού δεν θα υποβάλλει τουλάχιστον μια πρόταση. Πιστεύω πως η ηθική καταξίωση θα έρθει για άλλη μια φορά,  όταν δούμε αυτές τις προτάσεις να γίνονται πραγματικότητα. Οι υπάλληλοι και οι αιρετοί, αποτελούν τους αδιάκοπτους συνεργάτες μου, που αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους και τον οποίο στερούν από την οικογενειακή και προσωπική τους ζωή, με ουσιαστικό οικονομικό κόστος σε ορισμένους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες, άλλωστε για αυτό έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε όλα αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε προεκλογικά, τόσο στις εκλογές του 2010, όσο και στις εκλογές του 2014».

Ο κ. Κεπαπτσόγλου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Δήμος του, καθώς το θερμόμετρο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα ήταν υπό το μηδέν και για περισσότερο από ένα μήνα οι χιονοπτώσεις ήταν έντονες και δυσκόλευαν την καθημερινότητα τόσο των πολιτών όσο και των υπηρεσιών του Δήμου «Περάσαμε ένα δύσκολο χειμώνα, δύσκολο για όλους από πολλές πλευρές, τόσο στα σπίτια μας, όσο στους Δήμους μας και γενικότερα σαν χώρα. Ένας χειμώνας με ακραία καιρικά φαινόμενα, και δυστυχώς για άλλη μια φορά ξεχασμένοι από το Κεντρικό Κράτος.  Παρόλα αυτά με πολύ υπομονή, επιμονή και οργάνωση καταφέραμε εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις να σταθούμε επάξια ως Δήμος, ώστε να βγουν αλάβωτες οι δομές του από την επιδρομή του χιονιά και της παγωνιάς, αλλά και να μείνουν όλα τα οδικά δίκτυα ανοιχτά και ζεστά».

Αξιοσημείωτη ήταν επίσης  η δήλωση του κ. Κεπαπτσόγλου πως υπήρξε η διαπίστωση ότι έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον το 95% των προεκλογικών δεσμεύσεων. Ειδικότερα ο Δήμαρχος ανέφερε, πως σε συνάντηση που είχε με την ομάδα του, “ξεφύλλισαν” τα προεκλογικά φυλλάδια που μοίραζαν στους ψηφοφόρους κατά τις εκλογές του 2014 «Μοιράζαμε στους δημότες μας, το προεκλογικό μας υλικό ώστε να μας προτιμήσουν και να μας τιμήσουν με την ψήφο τους. Έτσι λοιπόν διαπιστώσαμε ότι περισσότερο από το 95% των δεσμεύσεών μας, έχει υλοποιηθεί». 

Ο επίλογος του κ. Κεπαπτσόγλου, αφορούσε στη διεκδίκηση του Δημαρχιακού Θώκου, όπου όπως ανέφερε αποτελεί μια ομαδική απόφαση της παράταξής του, καθώς λαμβάνουν  θετικά μηνύματα από τους δημότες «Μέσα λοιπόν από αυτές τις διαδικασίες, την εξαντλητική πίεση και δουλειά όλοι μαζί οι συνεργάτες, αλλά και εγώ –που δεν είμαι τίποτα άλλο από συντονιστής αυτής της προσπάθειας- αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε εκ νέου στις εκλογές του 2019, τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Άργους Ορεστικού παρότι μένουν ακόμα δύο γεμάτα χρόνια δουλειάς. Θεωρώ ότι η απόφαση αυτή,  είναι η ηθική καταξίωση αυτής της ομάδας, της δημοτικής παράταξης “Προτεραιότητα στον Πολίτη”».

Σε επόμενο φύλλο της εφημερίδας “Ορίζοντες” θα ακολουθήσει ο απολογισμός των πεπραγμένων του Δημάρχου Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου για το έτος 2016, όπως επίσης και για τους πρώτους μήνες του έτους 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Χρειάζεται άμεση λειτουργία κινητών κλιμακίων ΕΟΔΥ σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Χρειάζεται άμεση λειτουργία κινητών κλιμακίων ΕΟΔΥ σε Καστοριά και Άργος…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας – r2bKastoria στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ 9 και 10 Οκτωβρίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας – r2bKastoria στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ 9 και…

Εορτασμός της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Τσιριλόβου

Τη Μετακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας…

Επιμελητήριο Καστοριάς: Απονομή βραβείων για τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Νέες Ευκαιρίες στην Απασχόληση»…

9 ξεκάθαρα σημάδια ότι η σχέση σας έχει γίνει τοξική και πρέπει να χωρίσετε άμεσα

Table of Contents Hide 9 ξεκάθαρα σημάδια ότι η σχέση σας έχει…

Μητέρα 4 παιδιών στην Κοζάνη με 19.125 μόρια εισέρχεται πρώτη στο Τμήμα Εργοθεραπείας του ΠΔΜ-Στη Στρατιωτική Ιατρική ο πρώτος των πρώτων στη Δυτική Μακεδονία

Μητέρα 4 παιδιών στην Κοζάνη με 19.125 μόρια εισέρχεται πρώτη στο Τμήμα…

5 μέρες, 30 Σωματεία, 700 αθλητές στην Καστοριά. Πανέτοιμος ο Δήμος Καστοριάς υποδέχεται μία μεγάλη κωπηλατική διοργάνωση

  5 μέρες, 30 Σωματεία, 700 αθλητές στην Καστοριά. Πανέτοιμος ο Δήμος…

Ανακοίνωση των Αστυνομικών Καστοριάς για τα ντροπιαστικά επεισόδια για την ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση των Αστυνομικών Καστοριάς για τα ντροπιαστικά επεισόδια για την ΕΛ.ΑΣ.