Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς ”Ο Προφήτης Ηλίας” την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στο Κέντρο Γούνας της Δυτικής Μακεδονίας εξαγγέλλοντας την 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς που θα διεξαχθεί από 5 με 8 Μαΐου 2016 με τιμολογιακές αλλαγές αλλά και καινοτομίες.

‘’ Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση ως νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ‘’ Ο Προφήτης Ηλίας ‘’ να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση της 41ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς . Μία έκθεση που είναι θεσμός σε παγκόσμιο επίπεδο μία έκθεση που έχει ειδικό βάρος αφού διοργανώνεται για 41 συναπτά έτη από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς ‘’ Ο Προφήτης Ηλίας ‘’ τον μητροπολιτικό και ιστορικό σύνδεσμο που φέτος συμπληρώνει τα 100 χρόνια ζωής από την ίδρυσή του ‘’ , ανέφερε στην εισαγωγή του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης.

Ανέφερε παράλληλα ότι το  όνομα της έκθεσης  αλλάζει και το νέο brand name της  θα αποτελεί πλέον τον οδηγό για όλες τις υπόλοιπες δράσεις που προγραμματίζει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, το οποίο σύμφωνα με τον κ. Κορεντσίδη ‘’ θα αντιπροσωπεύει επάξια και όλη την ιστορία της γούνας, την αίγλη που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την περιοχή μας γενικότερα δίνοντας έμφαση στον τόπο καταγωγής της ‘’ .

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ‘’ η Έκθεση αλλάζει και προσαρμόζεται ανάλογα με την εποχή και τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες που βιώνουμε. Η εικόνα της αλλάζει και διαμορφώνεται συμφώνα με το ύφος της μόδας που επιβάλλουν οι νέες τάσεις σε διεθνές επίπεδο .’’

Σημείωσε, μάλιστα, πως όλες αυτές οι αλλαγές θα παρουσιαστούν στο αμέσως προσεχές διάστημα σε ειδική επετειακή εκδήλωση που θα γίνει παρουσία όλων των συναδέλφων γουνοποιών της περιοχής μας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη τύπου ο κ Κορεντσίδης, η  Διοίκηση του Συνδέσμου σεβόμενη και ανταποκρινόμενη την κατάσταση στην όποια βρίσκεται ο κλάδος της γουνοποιίας και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες των γουνοποιών, έχει ήδη προχωρήσει σε κάποιες τιμολογιακές αλλαγές, αλλά και καινοτομίες, οι οποίες είναι μεταξύ άλλων:

H τιμή ενοικίασης του τετραγωνικού μέτρου παρέχεται μειωμένη κατά 50% περίπου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και διατίθεται πλέον στην τιμή των 55 και 65 ευρώ, ανάλογα με την θέση του περιπτέρου.

Ετοιμάζονται  έτοιμα διαμορφωμένα περίπτερα των 20 τ.μ , τα οποία θα διατίθενται στην προνομιακή τιμή των 1500 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται : Ενοικίαση εδάφους,  κατασκευή του περιπτέρου και όλη η διαφημιστική προβολή η οποία παρέχεται σε όλους τους εκθέτες. Με σκοπό την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην περιοχή θα διατεθούν κάποια δωρεάν  περίπτερα, μετά από κλήρωση, σε 3 νέους σχεδιαστές και 3 νέους γουνοποιούς.

Έναρξη συμμετοχών στην 41η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

 Σας γνωρίζουμε ότι 41η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί στις 5 – 8 Μαΐου 2016, στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Όροι συμμετοχής :

H τιμή ενοικίασης για τα μέλη του Συνδέσμου διαμορφώνεται σε 55 € και 65 € ανά τ.μ. ανάλογα με την θέση του περιπτέρου.

Αρχικά θα γίνει η ανανέωση των περιπτέρων που είναι ήδη στημένα στον εκθεσιακό χώρο και για το διάστημα από 19-10-2015 έως 6-11-2015.

Από 9-11-2015 ανοίγει η διαδικασία συμμετοχών για όλους τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους γουνοποιούς.

Θα υπάρξουν έτοιμα κατασκευασμένα περίπτερα των 20 τ.μ., τα οποία θα διατίθενται στην προνομιακή τιμή των 1.500 €.

Σε 3 νέες επιχειρήσεις σχεδιαστών και 3 νέες επιχειρήσεις γουνοποιών, θα διατεθούν δωρεάν περίπτερα των 20 τ.μ., ( εάν υπάρξουν περισσότερες ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα επιλεγούν έπειτα από κλήρωση. Απαραίτητη είναι η κατάθεση της αίτησης συμμετοχής έως τις 6/11/2015.

Συμμετοχή με desk 1.200 € (για κλαδικά περιοδικά, κ.λ.π.)

Όλες οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με Φ.Π.Α 23%.

Δικαίωμα εγγραφής 150 €.

Ελάχιστο όριο συμμετοχής 40 τ.μ. (εξαιρούνται τα έτοιμα διαμορφωμένα περίπτερα των 20 τ.μ.).

Όροι πληρωμής :

Για την εγκυρότητα της συμμετοχής, με την κατάθεση της δήλωσης καταβάλλεται το 40% του συνολικού ποσού, το δικαίωμα εγγραφής και η συνδρομή μέλους με κατάθεση στην Τράπεζα.

Το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται ως εξής : 30% έως 18-12-2015 και εξόφληση του υπόλοιπου 30% έως τις 18-3-2016.

Για τα ήδη στημένα περίπτερα καθώς και για τα περίπτερα των 20 τ.μ., η πληρωμή θα γίνεται εφάπαξ με την κατάθεση της δήλωσης.

Η καταβολή του Φ.Π.Α. θα πραγματοποιηθεί άμεσα με την έκδοση του τιμολογίου κατά την διάρκεια της Έκθεσης.

Eπίσης, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι από την 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

θα ξεκινήσει και η ενημέρωση του βιβλίου μητρώου εκθετών που θα ισχύσει για την αμέσως επομένη δράση του Συνδέσμου.

Πρόκειται για έναν νέο, διάφανο και αδιάβλητο τρόπο κατανομής θέσεων στους χώρους της Έκθεσης

και συγκεκριμένα :

Η κάθε επιχείρηση θα λαμβάνει 100 μόρια για την συμμετοχή της, και 1 (ένα) μόριο για κάθε τετραγωνικό μέτρο του περιπτέρου της. Σύμφωνα με αυτά τα μόρια σε κάθε δράση του Συνδέσμου πρώτα θα καταλαμβάνονται οι προνομιακοί χώροι από τους εκθέτες με τα περισσότερα μόρια και έπειτα όλοι οι άλλοι.

Θέλουμε με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσουμε τους εκθέτες, που έμπρακτα στηρίζουν την Έκθεση μας, αλλά και όλες τις μελλοντικές δράσεις του Συνδέσμου, που ενδεικτικά είναι :

η « Eβδομάδα Mόδας » που σχεδιάζουμε για το φθινόπωρο του 2016.

αλλά και το «15 ήμερο εκπτώσεων – προσφορών » που σχεδιάζουμε για τον Ιανουάριο του

 

Δωρεάν διάθεση περιπτέρων σε 3 νέους σχεδιαστές και 3 νέους επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2016

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» ανακοινώνει ότι :

σε 3 νέους σχεδιαστές γουναρικών και σε 3 νέες επιχειρήσεις γουνοποιών, θα διατεθούν δωρεάν έτοιμα κατασκευασμένα περίπτερα των 20 τ.μ, για την 41η   Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς που θα γίνει από τις 5 – 8 Μαΐου του 2016 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Παρακαλούνται όλες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να καταθέσουν αιτήσεις στα γραφεία του Συνδέσμου έως και τις 6 Νοέμβριου.

( Εάν υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές, οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν έπειτα από κλήρωση).

Για διευκρινήσεις σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Συνδέσμου στα τηλέφωνα 24670-22353 και 24670-23116.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Όμιλος Σαράντη-Ελληνική Διατροφή μαζί για την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Οι καταναλωτές μπορούν να στηρίξουν το έργο με αγορά επιλεγμένων προϊόντων

Ημερίδα με θέμα «Ψυχική υγεία και δικαιώματα στο δρόμο του καρκίνου», από το Σύλλογο “Μαζί Σου”

Ημερίδα με θέμα «Ψυχική υγεία και δικαιώματα στο δρόμο του καρκίνου», από…

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε κατάστημα στην πόλη της Καστοριάς

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού

Ξεκίνησε η Διαδικασία Χορήγησης και Ανανέωσης των Δελτίων Μετακίνησης ΑμEΑ

Ξεκίνησε η Διαδικασία Χορήγησης και Ανανέωσης των Δελτίων Μετακίνησης ΑμEΑ

Αλβανοί λαθροϋλοτόμοι συνελήφθησαν στην Καστοριά

Αφανίζονται τα δάση της Δυτικής Μακεδονίας , καθώς η παράνομη ξύλευση στην…

ΚΔΑΠ morfosi Καστοριάς: “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” για το έτος 2016-2017 του ΕΣΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι άρχισαν οι αιτήσεις για τη Δράση του Προγράμματος “Εναρμόνιση…

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Γιαννακίδη με την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου για το νέο Εθνικό Σύστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου είχε στο Υπουργείο,…

Ζήσης Τζηκαλάγιας:Σημαντικό βήμα για την πάταξη της παράνομης ελληνοποίησης των αγροτικών προϊόντων.

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για τον αγροτικό τομέα της Καστοριάς,αλλά και…