Έξω από τα δόντια -όπως πάντα- η Γκολέμα εκφράστηκε για αυτά που της αρέσουν και αυτά που δεν της αρέσουν στην ελληνική τηλεόραση

Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στο MEGA Kαλημέρα για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και τα νούμερα τηλεθέασης που έχουν σημειώσει οι εκπομπές μέχρι τώρα.

Έξω από τα δόντια -όπως πάντα- η Γκολέμα εκφράστηκε για αυτά που της αρέσουν και αυτά που δεν της αρέσουν στην ελληνική τηλεόραση.

«Στον τομέα της μυθοπλασίας θα εκπλαγούμε ευχάριστα. Θα έχει ο τηλεθεατής τα βράδια του μια ευχάριστη απασχόληση» σχολίασε η ίδια και συνέχισε: «Οι τηλεθεάσεις αυτή την εποχή δεν έχουν καμία σημασία, τον Οκτώβριο θα δούμε που θα κάτσει η μπάλα».

Η κυρία Γκολεμά εκφράστηκε θετικά για τις επιλογές του MEGA λέγοντας ότι στην πρωινή ζώνη έχει χτίσει ένα «μπετόν αρμέ». «Η Ελεονώρα τα πάει πολύ καλά, το ίδιο και η Δανάη σε σχέση με πέρυσι. Και αυτό γιατί έχει πάρει άλλη ροή γιατί ο κόσμος έχει πάρει μια άλλη ροδή.

Όσον αφορά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Γκολεμά χαρακτήρισε έξυπνο τον τίτλο Super Kατερίνα και αναγνώρισε ότι η εκπομπή διεκδίκησε και πήρε τον χώρο της.

«Εγώ φέτος τον Γιώργο και τη Φαίη δεν θα τους δω. Με ενδιαφέρουν περισσότερο τα καινούργια πράγματα» σχολίασε για το Πρωινό του ΑΝΤ1, ενώ για την Μαγγίρα θεώρησε ότι δεν είναι πολύ καλή η εξέλιξη γιατί το OPEN γενικά δεν έχει τύχη.

Σχετικά με την επιλογή της Ιωάννα Μαλέσκου η τηλεκριτικός ανέφερε ότι δεν την είδε από επιλογή. «Ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι που αυτή την εποχή δεν μου κάνει κάτι να το δω».

«Η Ζήνα είναι πάντα σταθερή αξία. Στην Τατιάνα δεν θα κάνει καλό η αλλαγή της ώρας αλλά θα το παλέψει. Είναι μαχητής. Η Ελένη είναι η Ελένη. Δεν θα συζητήσουμε κάτι άλλο. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Τον Νίκο τον αγαπώ εξαιρετικά για το χιούμορ του και για το μυαλό του. Φέτος θα είναι το Καλό Μρσημέρκαι ένα από τα καλά που θα έχει ο ΣΚΑΙ. ΝΑ κάνει το σταυρό του ο ΣΚΑΙ που έχει τον Νίκο» είπε σχετικά με τις μεσημεριανές εκπομπής.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι με «στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έπεσα έξω. Είχα την εντύπωση ότι το ξαναζεσταμένο δεν θα ανταμώσει με τους τηλεθεατές αλλά φάνηκε ότι κάτι τσίμπησε και αυτή».

Όσον αφορά τα ριάλιτι η κ. Γκολεμά χαρακτήρισε αισχρό το Big Brother, όπως και το Bachelor. «H παρουσίαση του Big Brother σαν φιλοφοσία και σαν κόνσεπτ μοιάζει με τη δεκαετία του ’60, αν και είναι μια χαρά παιδιά. Το Bachelor είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης».

«Η Σίσσυ είναι μια χαρά. Η Ναταλία Γερμανού είναι χρόνια, είναι καθιερωμένη, έχει χιούμορ, είναι έξυπνη, όμορφη μια χαρά. Χάρηκα που είδα ότι επανέρχεται το Just the two of us» είπε στο τέλος η ίδια.

ΠΗΓΗ:https://www.in.gr/

You May Also Like

Οι ειδικοί εξηγούν γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άπιστοι

Οι ειδικοί  εξηγούν γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άπιστοι

Η διπλή ζωή ενός σιδηροδρομικού που «ψώνισε» τον δολοφόνο του έξω από την βιτρίνα του ΜΙΝΙΟΝ. Το σεξουαλικό έγκλημα που συντάραξε την Ελλάδα

Η διπλή ζωή ενός σιδηροδρομικού που «ψώνισε» τον δολοφόνο του έξω από…

6 πράγματα που κάνετε λόγω της ευφυΐας σας και οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν

Table of Contents Hide 6 πράγματα που κάνετε λόγω της ευφυΐας σας…

Δημιουργός εμβολίου AstraZeneca: Δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε τον πλανήτη κάθε έξι μήνες

Δημιουργός εμβολίου AstraZeneca: Δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε τον πλανήτη κάθε έξι μήνες

Μυστήριο με άγνωστο διαστημικό αντικείμενο που εκπέμπει ραδιοσήματα κάθε 18 λεπτά

Μυστήριο με άγνωστο διαστημικό αντικείμενο που εκπέμπει ραδιοσήματα κάθε 18 λεπτά

Το υπαίθριο πάρτι των ηλιθίων που παίζουν με τις ζωές των άλλων

Το υπαίθριο πάρτι των ηλιθίων που παίζουν με τις ζωές των άλλων

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, θα τη σκότωνε μπροστά μου»

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα περιστατικό, που έζησε όταν…

Εικόνες που δείχνουν ότι η Ιαπωνία ζει το έτος 3021

Table of Contents Hide Η ασιατική χώρα μας εκπλήσσει με τις τεχνολογικές…

Γαϊδουράκια νάνοι: Τα πιο αξιολάτρευτα ζώα πάνω στη γη

Γαϊδουράκια νάνοι: Εκτός από πανέμορφα είναι και πολύ φιλικά με τους ανθρώπους

Ορθογραφική ικανότητα: μια σημαντική δεξιότητα. Τρόποι βελτίωσης. Γράφει η Δρ. Καλλιόπη Μόσχου Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων*

Ορθογραφική ικανότητα: μια σημαντική δεξιότητα. Τρόποι βελτίωσης. Γράφει η Δρ. Καλλιόπη Μόσχου…