“Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν ήμουν οικονομικά καλά, χρειαζόμουν χρήματα & έγινα σερβιτόρα. Δεν σημαίνει ότι δεν αξίζω ως μοντέλο” τονίζει η Παρασκευή Κερασιώτη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Breakfast@star” ήταν η Παρασκευή Κερασιώτη. Η όμορφη τσιγγάνα που εντυπωσίασε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση παρά τις προσδοκίες πολλών, μίλησε έξω από τα δόντια.

Παρασκευή Κερασιώτη: Επειδή δούλεψα ως σερβιτόρα δεν σημαίνει ότι δεν αξίζω ως μοντέλο

Για τις αντιδράσεις και τον ρατσισμό που αντιμετώπισε λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της, αλλά και τα σχόλια που άκουσε επειδή έπιασε δουλειά ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

“Θα ξαναπήγαινα στο GNTM. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στο GNTM. Είχα πολύ άγχος και δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να φτάσω εκεί που έφτασα”.

Η Παρασκευή Κερασιώτη συμπλήρωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατάφερα μέσα από το GNTM να τους πω ότι “κι επειδή είμαι τσιγγάνα, τι; Δεν μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα;”. Δεν υπάρχουμε κι εμείς; Θέλω ο κόσμος να το ξεπεράσει αυτό. Αυτός είναι τσιγγάνος, αυτός είναι λευκός, αυτός είναι μαύρος… Είμαστε όλοι άνθρωποι”.

“Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά”

Για τη δουλειά της σε κρεπερί στη Μύκονο, η Παρασκευή Κερασιώτη είπε:

“Γιατί κρίνει ο κόσμος. Το ότι κάνω μόντελινγκ δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Θα το πω και δεν ντρέπομαι, δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Το ότι δουλεύω ως σερβιτόρα, δεν κάνω για μόντελινγκ; Αυτό είπαν. Δεν ισχύει αυτό”.

“Επέλεξα να δουλέψω σερβιτόρα γιατί ήθελα να έχω οικονομική άνεση. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ερχόμουν στην Αθήνα για να κάνω φωτογραφίσεις”.

 

ΠΗΓΗ:https://www.thetoc.gr/