Βασίλειος Χ. Βελλίδης: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς

Αγαπητά μέλη,  φίλες και  φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

Στις 16 Σεπτεμβρίου  εξεδόθη από τον Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας   κ. Στυλιανό Κονταδάκη η Βασική Εγκύκλιος   για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2021  για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης που υπάγονται στη Γραμματεία Οργανωτικού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του Κόμματος μας, οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Έχοντας υπηρετήσει τα προηγούμενα  χρόνια την παράταξή μας  από την θέση του Τομεάρχη Οικονομικών και Παραγωγικών Φορέων της πρώην ΝΟΔΕ Καστοριάς και πλέον Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Καστοριάς Νέας Δημοκρατίας , τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχα την χαρά και την τιμή να εκπροσωπώ την Οργάνωση της Παράταξης μας στην Καστοριά από το Αξίωμα του Προέδρου της ΔΕΕΠ Καστοριάς.

Εν μέσω πανδημίας, όλες οι κομματικές οργανώσεις λειτούργησαν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Από τη θέση ευθύνης που είχα, αναλάβαμε πρωτοβουλίες σε πολλούς τομείς και υπήρξαν εμφανή αποτελέσματα. Η προσπάθεια αυτή γινόταν πάντα συλλογικά, με συγκεκριμένες προτάσεις και πάντα προς όφελος της περιοχής όπως διαχρονικά γίνεται από την Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά. Πιστεύω ακράδαντα πως μέσω της ενεργής συμμετοχής, της συνεργασίας αλλά και της συλλογικότητας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα για την Περιοχή μας και κανένας από μόνος του δεν μπορεί να τα επιτύχει.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταπεξέλθω στην εκτέλεση των καθηκόντων μου  σε ένα πρωτόγνωρο πλαίσιο λειτουργίας, που διαμορφώθηκε λόγω της υγειονομικής κρίσης. Επιπλέον  θα ήθελα  να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη που συμμετείχαν όλη την προηγούμενη διάρκεια στην Οργάνωση, αλλά και το πλήθος των Κομματικών και Κυβερνητικών Στελεχών που συνεργαστήκαμε άψογα όλο αυτό το διάστημα με μόνο στόχο μία καλύτερη ημέρα για την περιοχής μας.

Σήμερα συμπληρώνονται 47 χρόνια από την Ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή και ταυτόχρονα η μεγάλη  Παράταξή μας έχει την τύχη να βρίσκεται στο τιμόνι της Ελλάδας ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας άξιος Πρωθυπουργός που κατάφερε να δώσει πολύπλευρες νικητήριες μάχες απέναντι σε πρωτόγνωρες παγκόσμιες συγκυρίες.

Με πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας των καιρών, με ενωτικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας, με σημαντική εμπειρία από τη θέση του Προέδρου  της Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς Ν.Δ ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το Αξίωμα του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Καστοριάς στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021.

Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή την διαδικασία γιατί διαχρονικά η Παράταξη μας αποδεικνύει ότι στηρίζεται στην οργανωμένη της βάση και λειτουργεί με ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες και ευελπιστώ στη στήριξη σας , η οποία θα είναι πρωτίστως τιμητική για μένα, αλλά και θα μου δώσει την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι  για την παράταξη μας και τον τόπο μας.

#ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Με τιμή

Βασίλειος Χ. Βελλίδης

Οικονομολόγος

Πρόεδρος

Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής

Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ