Αποθεώθηκε από “ψεκασμένους” ο Βόβολης που φλερτάρει με τη διαγραφή του – Απειλητικά συνθήματα κατά της Παγώνη [Βίντεο]

Ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας βρέθηκε ξανά σήμερα ο καρδιολόγος, Φαίδων Βόβολης.

Ο αρνητής και αντιεμβολιαστής γιατρός, ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων στο Σύνταγμα, αποθεώθηκε από υγειονομικούς υποστηρικτές του με χειροκροτήματα και συνθήματα. Μάλιστα, κάποια από αυτά ήταν και απειλητικά εναντίον της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη.

“Παγώνη, Παγώνη, ο χρόνος σου τελειώνει” φώναζαν οι παρευρισκόμενοι.

Η απόφαση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, για το αν θα διαγραφεί ή όχι ο Βόβολης, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από το προεδρείο.

Το σίγουρο είναι ότι ο αρνητής καρδιολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στα Βόρεια προάστια, φλερτάρει εδώ και καιρό με τη διαγραφή του, καθώς είναι ο επικεφαλής και ο οργανωτής πολλών διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων αρνητών της πανδημίας και του εμβολίου.

Επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά το δισταγμό ή την άγνοια κάποιων πολιτών ώστε να προχωρήσουν στον εμβολιασμό, αδιαφορώντας εάν με αυτή του τη στάση θα οδηγήσει κάποιους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και σήμερα επιχείρησε να μιλήσει πολιτικά φτάνοντας στο σημείο να πει πως στόχος του δεν είναι μόνο να καταστρατηγήσει τους νόμους του κράτους, αλλά να τους διαλύσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.