Η Δυτική Μακεδονία στηρίζει έμπρακτα το Πυροσβεστικό Σώμα

 

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος,  Αντιστράτηγος Π.Σ. Ιωάννης Βασιλειάδης. Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν, όπως ήταν φυσικό, η λειτουργία της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Πτολεμαΐδα, αλλά η προοπτική δημιουργίας του Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στις εγκαταστάσεις της πρώην ΑΕΒΑΛ.

 

«Επιβεβαιώσαμε την πολλή καλή συνεργασία  που υπάρχει» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας πως «τιμήσαμε και δεν ξεχνάμε την μεγάλη ευθύνη που αναλάβαμε με τη λειτουργία της Ακαδημίας, που αναβαθμίζει και το γνωστικό αντικείμενο του Πυροσβεστικού Σώματος, θωρακίζοντας και προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους ανθρώπους αυτούς που φλερτάρουν καθημερινά με τον κίνδυνο και είναι στις καρδιές όλων μας». Ο Θ. Καρυπίδης τόνισε για ακόμα μια φορά ότι η Περιφέρεια θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στη στήριξη της λειτουργίας της Ακαδημίας και στην επίλυση των όποιων ζητημάτων ανακύπτουν, ενώ αναφέρθηκε στη βούληση να προχωρήσει το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας.

 

Από την πλευρά του, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος δήλωσε ότι «στο πλαίσιο της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου επισκέπτομαι τις υπηρεσίες και θεώρησα υποχρέωσή μου να επισκεφθώ την Πυροσβεστική Ακαδημία και τον Περιφερειάρχη που στήριξε και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές μας».

 

Παρών στη συνάντηση ήταν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Ηλίας Κάτανας, ο οποίος ευχήθηκε καλή έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, αλλά και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Πτολεμαίδας Ανδρέας Παπαζαχαρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ: Ημερίδα με θέμα «Δυνατότητες και εφαρμογές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS»

ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ:  Ημερίδα με θέμα «Δυνατότητες και εφαρμογές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS»

Επίσκεψη του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στα νοσοκομεία Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο και συνάντηση με τους νέους Διοικητές, Στέργιο Γκανάτσιο και Σταύρο Παπασωτηρίου

  Επίσκεψη του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στα νοσοκομεία Μαμάτσειο και…

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

 Στην Π.Ε. Καστοριάς οι φετινές εκδηλώσεις υλοποιούνται με τη συνεργασία των Ποντιακών Σωματείων της περιοχής.

ΠΔΜ: Συνάντηση εργασίας με το Πανεπιστήμιο POLIS των Τιράνων

ΠΔΜ: Συνάντηση εργασίας με το Πανεπιστήμιο POLIS των Τιράνων

Πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας”

    Πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας…

Παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση στοιχείων ατομικών διοικητικών πράξεων στις κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, για την αναμόρφωση και εκ νεόυ κατάρτιση των δασικών χαρτών

  Παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση στοιχείων ατομικών διοικητικών πράξεων στις…

4 Φορτηγάκια (τύπου 4Χ4) απέκτησε ο Δήμος Εορδαίας, κατόπιν παραχώρησης τους από το Λ.Κ.Δ.Μ.

4 Φορτηγάκια (τύπου 4Χ4) απέκτησε ο Δήμος Εορδαίας, κατόπιν παραχώρησης τους από…

Το TEI Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα Horizon2020 ″TILOS″ με επικεφαλής το ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ

Το Εργαστήριο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Έξυπνων δικτύων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας,…

ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: «Τριαντάφυλλο στο στήθος» του Τενεσί Ουίλιαμς. Μια γλυκόπικρη κωμωδία για τον έρωτα

ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: «Τριαντάφυλλο στο στήθος» του Τενεσί Ουίλιαμς. Μια γλυκόπικρη κωμωδία για…