Ύστερα από την πετυχημένη συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα της  Εθνικής Τράπεζας (ΜΙΕΤ) με τη διοργάνωση της έκθεσης ζωγραφικής του Ν.  Δραγούμη, η συνεργασία συνεχίζεται με νέα έκθεση ζωγραφικής του Χρόνη  Μπότσογλου.

Ο Χρόνης Μπότσογλου είναι Ομότιμος Καθηγητής της Σχολής  Καλών Τεχνών της Αθήνας και έχει διατελέσει δύο φορές Πρύτανης αυτής  της Σχολής. Η έκθεση ζωγραφικής του, με τη συνεργασία διοργάνωσης με  το ΜΙΕΤ, έλαβε χώρα στην Αθήνα για τουλάχιστον 3 μήνες και στη  συνέχεια για άλλους δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη. Η τελευταία έληξε την  23η Απριλίου 2017.

Αμέσως μετά η έκθεση θα παρουσιασθεί στην πόλη  μας, στο Αρχοντικό Βέργουλα, για 3 βδομάδες. Τα εγκαίνια πρόκειται να  γίνουν το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρα 17:30 και θα παρευρεθούν ο  Διευθυντής του ΜΙΕΤ Κος Δ. Καψάλης, ο ζωγράφος Χ. Μπότσογλου με τη  σύζυγό του και η συντηρήτρια χαρτιού και επιμελήτρια της έκθεσης Μαρία  Αλεξίου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.