Στις αρχές Ιουλίου το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στον Ξερόκαμπο Σητείας στην Κρήτη έγινε γνωστό με αφορμή μια βάφτιση με νονά την ηθοποιό Ντέμι Μουρ

Ο Άγιος Νικόλαος, ο μοναδικός ναός στον Ξερόκαμπο Σητείας που στεκόταν εκεί από το 1895 δεν άντεξε στον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την Κρήτη με 6,3 Ρίχτερ.

Όπως αναφέρει το Creta Live, πριν λίγο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν στο μικρό εκκλησάκι στο ανατολικότερο άκρο της Κρήτη για μια εκδήλωση με “άρωμα” Χόλιγουντ. Αυτό το ίδιο εκκλησάκι έγινε ξανά “πρωτοσέλιδο”, με αφορμή τον ισχυρό σεισμό.

Στις αρχές Ιουλίου το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στον Ξερόκαμπο Σητείας, έγινε γνωστό με αφορμή μια βάφτιση με νονά την ηθοποιό Ντέμι Μουρ. Εκεί είχε επιλέξει το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου να βαφτιστεί η κόρη τους, που πήρε τ’ όνομα Αριάδνη-Ζωή.

1

“Ελπίζουμε να την ξαναφτιάξουμε”

“Ελπίζουμε να την ξαναφτιάξουμε” αναφέρει στην κάμερα του Cretalive η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλεξάνδρα Παπαθανασάκη. Όπως επισημαίνει, πολλοί ήταν αυτοί, όχι μόνο ντόπιοι αλλά και άνθρωποι από το εξωτερικό που επέλεγαν τον συγκεκριμένο ναό για την τέλεση μυστηρίων όπως γάμοι και βαφτίσεις.

 

 

Πηγή: CretaLive.gr