Τι λέει για τη σεξουαλικότητά του ο ηθοποιός –  «Η ποσότητα των ανδρών και της τεστοστερόνης στα στρέιτ μπαρ είναι πάντα πρόβλημα για εμένα»

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε τον λόγο, που προτιμά να συχνάζει στα γκέι μπαρ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή podcast SiriusXM και φυσικά, ο οικοδεσπότης τον ρώτησε για την φήμη που κυκλοφορεί στο Χόλιγουντ για το πρόσωπό του ότι κυκλοφορεί σε μαγαζιά, που απευθύνονται κυρίως σε ομοφυλόφιλους.

Daniel Craig Talks About Getting “Busted” for Being in a Gay Bar

 

Ο «Τζέιμς Μποντ» όχι μόνο δεν αρνήθηκε τα δημοσιεύματα, αντιθέτως μάλιστα, υποστήριξε ότι περνάει πολύ καλύτερα σε τέτοια μαγαζιά κι ας είναι ο ίδιος στρέιτ. «Πριν καιρό οι παπαράτσι με είχαν πιάσει σε ένα γκέι μπαρ κι από τότε ξεκίνησαν οι φήμες. Τα προτιμώ σε σχέση με άλλα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Πηγαίνω σε γκέι μπαρ από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Ένας από τους κύριους λόγους είναι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να μπω σε κάποιον καβγά, κάτι που συμβαίνει πάντα σχεδόν σε άλλα μέρη», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε: «Η ποσότητα των ανδρών και της τεστοστερόνης στα στρέιτ μπαρ είναι πάντα πρόβλημα για εμένα και σίγουρα δεν θέλω να τελειώνω τις νύχτες μου με μία γροθιά στο πρόσωπο. Και ναι, έχει συμβεί πολλές φορές».

Μάλιστα, μέχρι το τέλος του podcast υποστήριξε σθεναρά τα γκέι μπαρ, χαρακτηρίζοντάς τα ως τα «καταλληλότερα μέρη για να περάσει κανείς όμορφα». «Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάει κανείς. Είναι πάντα ήσυχα και όλοι συμμετέχουν σε ό,τι συμβαίνει. Δεν είναι ο καθένας στον δικό του κόσμο», πρόσθεσε ο Κρεγκ.

Τέλος, σχετικά με την σεξουαλικότητά του ανέφερε πως δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς απαραίτητα γκέι για να βρεθεί εκεί. Μάλιστα, έχει ακούσει πολλές φήμες γύρω από το όνομά του και την σεξουαλικότητά του, όμως δεν τον πτώησαν. Αντίθετα, πήγαινε όλο και πιο συχνά για να αντιστρέψει αυτό το στερεότυπο.

«Δεν χρειάζεται ποτέ να δηλώσεις την σεξουαλικότητά σου. Και επίσης, υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί, οι οποίες βρίσκονται σε αυτά τα μπαρ, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Δεν αντέχουν τις ενοχλήσεις στα στρέιτ μπαρ», κατέληξε.


ΠΗΓΗ:https://www.protothema.gr/

You May Also Like

Γιατί λείπει η σειρά καθισμάτων «13» από τα αεροπλάνα;

Πολλοί από εμάς, είτε έχουμε φοβία με τα αεροπλάνα, είτε λόγω κάποιων…

15 σούπερ παράξενες φοβίες που έχει ο κόσμος

15 σούπερ παράξενες φοβίες που έχει ο κόσμος

Ο πολιτικός που άλλαξε την Ελλάδα και είχε το παρατσούκλι «Μυλόρδος». Θεωρείται ο πατέρας του εκσυγχρονισμού και δεν δίστασε να τα βάλει με τον βασιλιά και να φυλακιστεί. Πέθανε μόνος στις Κάννες

  Ο πολιτικός που άλλαξε την Ελλάδα και είχε το παρατσούκλι «Μυλόρδος».…

9 “κόλπα” που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε γρήγορα το λογαριασμό του ρεύματος τουλάχιστον κατά 25%

Table of Contents Hide 9 “κόλπα” που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε…

Το «στοιχειωμένο» αρχοντικό σπίτι του Πηλίου. Πώς ο θάνατος τριών παιδιών ενός πλούσιου Έλληνα διπλωμάτη τροφοδότησε τον θρύλο για την «κατάρα»

Το «στοιχειωμένο» αρχοντικό σπίτι του Πηλίου. Πώς ο θάνατος τριών παιδιών ενός…

Η συμβολή της αυτοεκτίμησης στη σχολική επιτυχία. Συμβουλές προς τους γονείς για την ενίσχυσή της

Η συμβολή της αυτοεκτίμησης στη σχολική επιτυχία. Συμβουλές προς τους γονείς για…

Ποιος ο ρόλος του γονιού στην εφηβεία;

Ποιος ο ρόλος του γονιού στην εφηβεία;

10 τρόποι για να εξαφανίσετε τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας, εύκολα και γρήγορα

Table of Contents Hide 10 τρόποι για να εξαφανίσετε τις γρατζουνιές από…

«Δεν περνάει τίποτε»: Οι Belharra δεν «κλείνουν» μόνο το Αιγαίο, κλείνουν την Ανατολική Μεσόγειο – Χάρτης

«Μέσα από την Τουρκία δεν περνάει τίποτα. Οτιδήποτε περνάει μέσα από τον πράσινο κύκλο καταρρίπτεται από Belharra και Rafale»

“Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι σέβονται την ανθρώπινη ατομικότητα και γι’ αυτό είναι πάντοτε συγκαταβατικοί, γελαστοί, ευγενικοί, υποχρεωτικοί.

Είναι ντόμπροι και φοβούνται το ψέμα σαν τη φωτιά. Δεν λένε ψέματα…