Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/4/2017 η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Καστοριάς, παρουσία του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσιάρα και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του κόμματος  Κωνσταντίνου Τζαβάρα.

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων τους τόνισαν την άμεση ανάγκη πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος, αλλά και επίγνωση της δύσκολης κατάστασης που θα παραλάβει η Νέα Δημοκρατία σε λίγο καιρό, αποτέλεσμα της ανικανότητας της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος. Διαβεβαίωσαν την αποφασιστικότητα του αρχηγού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει ένα πρόγραμμα πραγματικών μεταρρυθμίσεων που θα οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Η ΝΟΔΕ Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τόσο τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

Πριν την χοροεσπερίδα ο κ. Τσιάρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια είχε συνάντηση με εκπροσώπους συλλογικών φορέων του τόπου μας (Αγρότες, Επιμελητήριο, Φορείς Γούνας, Ένωση Ξενοδόχων και Εστίασης, Ένωση στρατιωτικών περιφερειακής ενότητας Καστοριάς, Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Καστοριάς, ΔΑΠ Καστοριάς), που θα συμβάλλουν στην αποτελμάτωση του τόπου, αφού θα αποτελέσουν την προμετωπίδα στην προσπάθεια της αύξησης της παραγωγικότητας, της εξωστρέφεια, της ασφάλειας των πολιτών, με κοινό παρονομαστή την νέα γενιά.

Ο κ. Τσιάρας στο τέλος της διήμερης επίσκεψης στην Καστοριά, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή και τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήριο Αδαμόπουλο. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας. Ο κ. Τσιάρας διαβεβαίωσε τους δύο άνδρες ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα εστιάσει πάνω στην εξεύρεση λύσης των δικαίων αιτημάτων τους, μιας και τα περισσότερα από αυτά έφτασαν σε μεγάλο βαθμό ωρίμανσης επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας.

«Έρχεται η πολιτική αλλαγή λύτρωση για τη χώρα με την ΝΔ στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό». Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στην χοροεσπερίδα της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς

Η Μαρία Αντωνίου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας λέγοντας πως «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά από συνεχείς παλινωδίες, αυταπάτες και βέβαια λέγοντας συνεχώς ψέματα οδηγεί την χώρα μας σε ένα 4ο μνημόνιο», ενώ σημείωσε πως «και στην Καστοριά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε πίσω και σε φόρους και σε ψέματα αναφέροντας ότι αύξησε την τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ μείωσε στο ελάχιστο τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, καθυστερεί τις αποζημιώσεις των αγροτών, ματαίωσε την ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «συνεχίζουν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί».

Μιλώντας για την οργανωτική ανασυγκρότηση και εκπόνηση νέου κυβερνητικού προγράμματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Μαρία Αντωνίου υπογράμμισε πως αυτό προχωράει με γρήγορα βήματα, τονίζοντας πως από τη θέση της ως Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης.

Τέλος σημειώνοντας πως  «ο αγώνας για να ξαναστήσουμε την πατρίδα και την κοινωνία στα πόδια της θα είναι δύσκολος», κάλεσε όλα τα στελέχη «υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσουν μαζί και να μη λείψει κανείς και από αυτόν τον αγώνα».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Η Μαρία Αντωνίου για τη σύνοδο των Πρυτάνεων και τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Πιερρακάκη

«Το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο και η αναβάθμιση του είναι ο απόλυτος στρατηγικός μας στόχος»

Επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας:«Ρυθμίσεις Οφειλών & Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»

Επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας:«Ρυθμίσεις Οφειλών &  Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»

Δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο από την κα Αθηνά Γκουτζινοπούλου παρουσία του Βουλευτή Καστοριάς

Δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο από την  κα Αθηνά Γκουτζινοπούλου παρουσία του…

Οι 100 πρώτοι Υποψήφιοι του συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς, Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Ο Συνεταιρισμός Ράδιο Ταξί Καστοριάς «TAXI TIME», στηρίζει το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί»

Για άλλη μια φορά, το «TΑXI TIME», βρίσκεται στο πλάι μας, θερμός…

Βράβευση παιδιών στον “Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΠΕΚΤΠΕ) Γρεβενών” παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη

    Βράβευση παιδιών στον “Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών…

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Καστοριάς εκφράζει τη βαθιά θλίψη για το θάνατο του Κωνσταντίνου Λιόγα

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Καστοριάς εκφράζει τη βαθιά…

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς: «Επιστροφή των χρημάτων που παρακρατήθηκαν από τους συναδέλφους που ήταν σε διαθεσιμότητα»

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς: «Επιστροφή των χρημάτων που παρακρατήθηκαν από τους συναδέλφους που ήταν…

Με επιπλέον δρομολόγια από σήμερα το καράβι «ΟΛΥΜΠΙΑ»

Λόγω αυξημένης ζήτησης