Η πρώην Ολυμπιονίκης μίλησε για το περιστατικό που αντιμετώπισε η ίδια με προπονητή του γιου της και για όσα πρέπει να προσέχουν οι γονείς

Με αφορμή την υπόθεση του προπονητή τένις η Βούλα Πατουλίδου μίλησε την Τρίτη (09/11) στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Στούντιο 4» με παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αποκάλυψε ένα προσωπικό της περιστατικό που είχε με προπονητή του γιου της που τον απέρριψε από ομάδα συμβουλεύοντας τους γονείς πως να δρουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η πρώην Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε σε όσα πρέπει να προσέχουν οι γονείς και για το πώς να αντιδρούν σε τέτοια περιστατικά.

«Επιμένω ότι από τους πιο υγιείς χώρους είναι οι αθλητικοί χώροι, στους οποίους όμως έχουν παρεισφρήσει άνθρωποι, με τις όποιες μειονεξίες τους», είπε, ενώ μιλώντας για την υπόθεση του προπονητή τένις τόνισε πως θα ήθελε να του απαγορευτεί εφόρου ζωής να ξαναβρεθεί σε αυτούς τους χώρους, γιατί μπορεί, όπως είπε, για ένα 13χρονο παιδί αυτός ο άνθρωπος να είναι ο πιο κοντινός του άνθρωπος, και γι αυτό και αναρωτήθηκε «τι δουλειά έχουν να πάνε στο σπίτι του».

Η Βούλα Πατουλίδου αποκάλυψε στη συνέχεια ένα προσωπικό της περιστατικό που είχε με προπονητή του γιου της που τον απέρριψε από ομάδα.

Όταν ο γιος της ήταν 9 χρονών ήταν σε μεγάλη ομάδα και κάποια στιγμή πήγαινε χαρούμενος μετά τον είδα μαραμένο. Πρέπει να αφουγκράζεσαι το παιδί. Κάποια στιγμή του είπα τι έγινε και μου είπε δεν θέλω να πω γιατί δεν μου αρέσει, γιατί ο προπονητής μου είπε ότι δεν θα με κρατήσουν. Στις 15 μέρες με πήραν τηλέφωνο οι υπεύθυνοι της ομάδας και τους είπα τι έγινε. Εγώ θέλω να βοηθήσει τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και από εκεί και πέρα, αν υπάρχει το ταλέντο θα συνεχίσει. Αυτό ήταν ψυχολογική κακοποίηση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στον 34χρονο τώρα προπονητή τένις έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbeast.gr/