Δήμος Γρεβενών: Τους Γρεβενιώτες αθλητές που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας συνεχάρη ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους Γρεβενιώτες αθλητές, οι οποίοι ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων Κορασίδων & Παμπαίδων Παγκορασίδων που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, εξέφρασε από κοντά ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης μαζί με την νέα Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Ιφιγένεια Στεργιούλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεαροί αθλητές του Tsepidis Boxing Club, Γιώργος Γάκης (χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 70 κιλών), Αχιλλέας Τσεπίδης (αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 48 κιλών) και Παναγιώτης Χαραλαμπίδης (αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών) μαζί με τον προπονητή τους κ.Βασίλη Τσεπίδη, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου το Δημαρχείο όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κ.Δασταμάνη, ο οποίος δώρισε στους φιλοξενούμενους το βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών λεύκωμα «Γρεβενά,1912-1940» του συμπατριώτη μας κ.Βαγγέλη Νικόπουλου.

Αξίζει να αναφερθεί και το όνομα ενός ακόμη αθλητή του ίδιου συλλόγου, ο οποίος πριν από ενάμιση μήνα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 63 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που διεξήχθη στην Άρτα. Πρόκειται για τον Θωμά-Παναγιώτη Καράκαρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών αφού ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν πάντα υγεία και επιτυχίες στη ζωή τους, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.

You May Also Like

Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης: 78χρονος μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ, με συμπτώματα δύσπνοιας (χωρίς πυρετό), αντιμετωπίσθηκε, αρχικά, ως καρδιολογικό επεισόδιο, άμεσα όμως αποδείχτηκε – μέσω αξονικής τομογραφίας – ότι είχε εικόνα πνευμονίας, όποτε, στη συνέχεια, αντιμετωπίσθηκε ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού

Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης: 78χρονος μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ, με συμπτώματα δύσπνοιας (χωρίς πυρετό),…

Αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς Κυριακή 30/4 & Τρίτη 2/5 2023

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ & 2 ΜΑΪΟΥ 2023

Εντοπισμός παγιδευμένης αρκούδας σε δασική περιοχή της Τ.Κ. Ροδίτη  του Δήμου Σερβίων

Εντοπισμός παγιδευμένης αρκούδας σε δασική περιοχή της Τ.Κ. Ροδίτη  του Δήμου Σερβίων

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έπεσε» σαν μαχητής, έχασε από τον Ναδάλ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έπεσε» σαν μαχητής, έχασε από τον Ναδάλ

Σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού στη Φλώρινα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης και καταδικαστική απόφαση

Σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού στη Φλώρινα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν  Ένταλμα Σύλληψης…

Σε τραγική κατάσταση τα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

Μ’ ένα… βουνό προβλήματα έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων της…

Η Περιφερειακή Αρχή στα εγκαίνια του μεγαλύτερου έργου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της Ελλάδος, παρουσία του Πρωθυπουργού.

Η Περιφερειακή Αρχή στα εγκαίνια του μεγαλύτερου έργου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της…

Η νέα Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας με νέο πρόεδρο τον Δημήτρη Κοεμτζόπουλο

Η νέα Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας με νέο πρόεδρο…

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή σύμβασης με το ΑΠΘ για τη χωρική και χρονική μεταβολή της ρύπανσης των υπόγειων νερών στη λεκάνη Σαριγκιόλ

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή σύμβασης με το ΑΠΘ για τη χωρική και…