“Αποχωρώ για να είναι όλοι ευχαριστημένοι”, τονίζει ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την κατακραυγή.

Ο Παύλος Χαϊκάλης με δηλώσεις του στον Alpha ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το θέατρο, δηλώνοντας πως αυτή θα είναι η τελευταία παράσταση στην οποία συμμετάσχει.

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο του #MeΤοο και τις σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστες συμπεριφορές και με το κλίμα εναντίον του να είναι πολύ βαρύ, έχει πάρει μια καθοριστική απόφαση, όπως δήλωσε.

Εριξε... βόμβα ο Παύλος Χαϊκάλης: Εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική και μετακομίζει στο χωριό του

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή “Super Κατερίνα” ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την υποκριτική για να μείνουν “όλοι ευχαριστημένοι”.

Λέει στην ανακοίνωσή του ο Παύλος Χαϊκάλης:

“Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω όμως είναι η τελευταία μου παράσταση στο θέατρο και αυτό για να μην έχει κανένα πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι”.

χαικαλης

Όπως είπαν στην εκπομπή, ο ηθοποιός πρόκειται να συμμετέχει σε μία τελευταία παράσταση στην Κύπρο και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο χωριό του.

Μάλιστα, όπως σημείωσε η δημοσιογράφος αυτή η παράσταση θα του εξασφαλίσει και τα έξοδα για τη μετακόμιση.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η θεατρική παράσταση η οποια υποτίθεται ότι θα είναι η τελευταία του δουλειά ως ηθοποιός είναι η περιοδεύουσα επιθεώρηση με τίτλο “ΝικόΤΙΤΑΝΙΚΟΣ”. Στην ίδια παράσταση, παίζουν ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η Ελένη Φιλίνη και ο Μιχάλης Μόσιος.

χαικαλης

 

ΠΗΓΗ:https://www.thetoc.gr/