Την Τετάρτη, (03-05-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Καστοριάς, συνέλαβαν -2- υπηκόους Αλβανίας, 31 και 38 χρόνων για κατοχή αδασμολόγητου καπνού.

 

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -2- συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους -2- κιλών και πεντακοσίων εξήντα -560- γραμμαρίων.

 

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ .Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς σε βάρος 31χρονου ημεδαπού γιατί κατείχε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τα Ιωάννινα

Το είχε προμηθευτεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έναντι χρηματικού ποσού από άγνωστο άτομο το οποίο αναζητείται

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, περίπτωση αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος που διαπράχθηκε την 30-04-2017 στη Θεσσαλονίκη και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,  την Τετάρτη(03-05-2017) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, διενήργησαν έρευνα στην οικία 31χρονου στην οποία ανευρέθηκε σταθμευμένο ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει άγνωστος άνδρας από περιοχή των Ιωαννίνων πρωινές ώρες της 29-04-2017, και στη συνέχεια σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, το διέθεσε στον 31χρονο, ο οποίος γνωρίζοντας ότι αποτελεί προϊόν κλοπής το αποδέχτηκε έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη 42χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

Συνελήφθη την Τετάρτη (03-05-2017) το βράδυ στην Κοζάνη, 42χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

 

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος απογευματινές ώρες της 03-05-2017, με τη χρήση βαριοπούλας και λοστού προκάλεσε διαδοχικά εκτεταμένες φθορές σε -2- μηχανήματα έκδοσης αποδείξεων ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Κοζάνης και -1- μηχάνημα αυτομάτων συναλλαγών (Α.Τ.Μ.) Τραπεζικού Καταστήματος.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας

Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας

Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης βάρους -14- κιλών και -180- γραμμαρίων, σε περιοχή της Καστοριάς

Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης βάρους -14- κιλών και…

-3- διαφορετικές περιπτώσεις για κατοχή ναρκωτικών στη Δυτική Μακεδονία

-3- διαφορετικές περιπτώσεις για κατοχή ναρκωτικών στη Δυτική Μακεδονία

Σύλληψη 44χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Σύλληψη 44χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχή της Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

Καστοριά: Πουλούσαν παράνομα υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτων- 2 συλλήψεις

Βρέθηκαν να διαθέτουν από κοινού προς πώληση 135 ζεύγη υαλοκαθαριστήρων

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Εξιχνίαση κλοπής σε οικία σε περιοχή της Κοζάνης. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνίαση κλοπής σε οικία σε περιοχή της Κοζάνης. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος…