Η υπέροχη ταινία 4 μόλις λεπτών έχει συμμετάσχει σε πάνω από 180 διεθνή φεστιβάλ και έχει κερδίσει περισσότερα από 50 βραβεία. Δεν είναι τυχαίο.

Μια ταινία 4 μόλις λεπτών, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 180 διεθνή φεστιβάλ και κέρδισε περισσότερα από 50 βραβεία. Πρόκειται για μια παραγωγή που μιλάει για το υπέροχο δώρο της ζωής. Στους δημιουργούς του βίντεο, άνηκαν και δύο μαθητές, οι οποίοι προσλήφθηκαν αμέσως από την Disney.

Ταινία μικρού μήκους – Ζωή: Οι συντελεστές του βίντεο και η αντίδραση από την Disney, όταν το είδαν

Πρόκειται για μια παραγωγή του «Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction», που εδρεύει στο Ludwigsburg της Γερμανίας. Όταν οι άνθρωποι της Ντίσνεϊ είδαν την ταινία, προσέλαβαν δύο από τους μαθητές που συμμετείχαν στη δημιουργία της. Τον Jacob Frey (σκηνοθέτη, συγγραφέα, animator) και Markus Kranzler (φωτισμό και απόδοση).

Η υπόθεση του έργου

Η ζωή είναι το πιο όμορφο και πολύτιμο δώρο! Αυτό το εξαιρετικό βίντεο, καταφέρνει να το αποδείξει! Το βίντεο ξεκινά με μια μαμά, η οποία δίνει στον μικρό της γιο ένα ανέλπιστο δώρο. Το δώρο όμως, δεν το εκτιμά ιδιαίτερα το αγόpι. Στο τέλος όμως του βίντεο, ανακαλύπτει ότι το δώρο της μαμάς του, ήταν τελικά πραγματικά πολύτιμο. Το μικρό αγόpι έχει αποκτήσει έναν πραγματικό φίλο για μια ζωή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή    https://www.newside.gr/